23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: iPhone 15 Pro Max με πιο φωτεινή οθόνη σχεδιάζει η Apple

    Μια νέα φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και θέλει την Apple να αναβαθμίζει αισθητά την οθόνη του iPhone 15 Pro Max. Πιο συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο φημολογείται ότι θα έχει πολύ πιο φωτεινή οθόνη, της τάξεως των 2500 nits, σε σχέση με το iPhone 14 Pro Max που διαθέτει μέγιστο επίπεδο φωτεινότητας 2000 nits.

    Η συγκεκριμένη φήμη προέρχεται από το leaker ShrimpApplePro, ο οποίος επίσης αναφέρει ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα διαθέτουν ανανεωμένο design με καμπυλωτές άκρες και λεπτότερο πλαίσιο τιτανίου.

    Σε ανάρτηση στο Twitter, ο ShrimpApplePro αναφέρει ότι η Apple είναι πιθανό να υιοθετήσει μια next-generation οθόνη Samsung, που μπορεί να φτάσει μέγιστο επίπεδο φωτεινότητας 2500 nits. Προς το παρόν αυτή η φήμη συνοδεύεται από πολλά ερωτηματικά, με τον αναλυτή Ross Young να υποστηρίζει ότι δεν έχει ακούσει τίποτα για την εν λόγω αλλαγή. Υπάρχουν μερικοί ακόμη τρόποι άλλωστε που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε βελτιωμένη φωτεινότητα, οι οποίοι δεν απαιτούν νέο τύπο οθόνης.

    Σημειώνεται ότι αρκετές αναφορές επισημαίνουν ότι η Apple αναζητά τρόπους για να διαφοροποιήσει τα Pro models από τους προκατόχους τους. Για παράδειγμα, οι φήμες θέλουν το επερχόμενο Pro με έρχεται με WiFi 6E, διαφοροποιημένα frames τιτανίου και περισκοπικούς φακούς κάμερας.

    Διαβάστε επίσης:

    Bard: Ανατρέπει τη “σκακιέρα” η απάντηση της Google στο ChatGPT

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles