24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Μεγαλώνει η οθόνη στα μοντέλα iPhone 16 Pro της Apple

    Μπορεί ακόμα να μην είδαμε το iPhone 15 ή το iPhone 15 Pro. Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον ήδη έχει αρχίσει να στρέφεται στο επόμενο μοντέλο της Apple και τη σειρά  iPhone 16, που θα έρθει, σύμφωνα με τις φήμες, με νέες κάμερες και μεγαλύτερη οθόνη.

    Εάν αυτές οι φήμες βγουν αληθινές, αναμένουμε τα μεγαλύτερα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αυτό είναι πάντα καλό για άτομα που τους αρέσει να έχουν μεγαλύτερη οθόνη για να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές τους, ενώ πρόσθετο πλεονέκτημα αποτελεί ο περισσότερος χώρος για τα εξαρτήματα στο εσωτερικό.

     

    Το πιθανότερο είναι ότι το iPhone 16 Pro θα έχει οθόνη 6.3 ιντσών, που θα φτάσει ως τις 6.9 ίντσες στο iPhone 16 Pro Max.  Έντονη είναι επίσης και η φήμη που θέλει την Apple να περιλαμβάνει νέα periscope camera στα iPhone 16- κάτι που αναμένεται να περιοριστεί μόνο στο iPhone 15 Pro Max το 2023. Ωστόσο, αν το iPhone 16 Pro γίνει μεγαλύτερο το 2024, θα μπορούσε ενδεχομένως η Apple να εξασφαλίσει τον επιπλέον χώρο που χρειάζεται και να φέρει μια τέτοια κάμερα στο μικρότερο μοντέλο της. Το iPhone 16 “Ultra” όπως ίσως να μετονομαστεί το iPhone 16 Pro Max θα διαθέτει σύμφωνα με πληροφορίες του ShrimpApplePro μεγαλύτερη κύρια κάμερα μεγέθους 1/1.14 ίντσας.

    Διαβάστε επίσης:

    LG: UltraGear οθόνη 49 ιντσών για συναρπαστικό gaming

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles