22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμη: Μειώνει την παραγωγή του iPhone SE η Apple λόγω χαμηλής ζήτησης

    Οι συσκευές της Apple παραδοσιακά καταφέρνουν να «ξεσηκώνουν» το αγοραστικό κοινό με τα χαρακτηριστικά τους, όμως για ένα ποσοστό καταναλωτών η τιμή τους αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Αυτός ήταν και ο λόγος που το iPhone SE 5G αποτελούσε αντικείμενο συζήτησης για αρκετό καιρό πριν την κυκλοφορία του, καθώς δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να αποκτήσει ένα iPhone με 5G σε συμφέρουσα τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας.

    Παρά το γεγονός ότι η εμπορική επιτυχία του iPhone SE 5G θεωρείτο από πολλούς δεδομένη, φήμες θέλουν την Apple να μειώνει την παραγωγή του λόγω χαμηλής ζήτησης. Ξένα δημοσιεύματα, που επικαλούνται την αναφορά του Nikkei Asian και του Ming-Chi Kuo, αναφέρουν ότι η εταιρεία μειώνει κατά 20% την παραγωγή, για να περιορίσει τις απώλειες. Δεν είναι σαφές αν η παγκόσμια κρίση που δημιούργησε η έλλειψη ημιαγωγών έχει σχέση με αυτή την απόφαση. Η Apple δεν έχει μοιραστεί προ το παρόν τα στοιχεία σχετικά με τις πωλήσεις του SE, οπότε καλό είναι να διατηρηθεί κάθε επιφύλαξη σχετικά με τη συγκεκριμένη είδηση.

    Διαβάστε επίσης:

    Back to basics! Νοσταλγία και TikTok ανεβάζουν τις πωλήσεις των feature phones

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles