20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Μέσα στο έτος η κυκλοφορία του Assassin’s Creed Red

    Ένα νέο παιχνίδι από το σύμπαν του Assassin’s Creed, με την κωδική ονομασία Assassin’s Red, φαίνεται να έχει επιβεβαιωθεί για φέτος, με βάση μια ανάρτηση στο LinkedIn της υπαλλήλου της Ubisoft, Arisa Lagunzad.

    Η αρχική ανάρτηση αναφέρει τα εξής: “Ο πιο αγαπημένος ΑΑΑ τίτλος της Ubisoft, με πάνω από 200 εκατομμύρια παίκτες ως franchise, το Assassin’s Creed, θα πάει τελικά στην Ιαπωνία! Η Ιαπωνία ήταν η πιο περιζήτητη από τους fans του Assassin’s Creed. Αναζητάμε ένα χορηγό για Assassin’s Creed με το Codename RED για το επόμενο έτος”.

    Είναι σημαντικό να προσεγγίσουμε αυτήν την πληροφορία με κάποια επιφύλαξη, καθώς βασίζεται σε μια ανάρτηση στο LinkedIn από μια υπάλληλο της Ubisoft, αλλά δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί από την ίδια την Ubisoft. Η ανάρτηση υποδηλώνει ότι ένα νέο παιχνίδι Assassin’s Creed που θα διαδραματίζεται στην Ιαπωνία, βρίσκεται υπό ανάπτυξη και αναζητά ένα σπόνσορα για να κυκλοφορήσει το 2024.

    Ωστόσο, μέχρι να κάνει η Ubisoft μια επίσημη ανακοίνωση ή επιβεβαίωση σχετικά με την ανάπτυξη και την κυκλοφορία του “Assassin’s Red,” είναι καλύτερο να αντιμετωπίζουμε αυτήν την πληροφορία ως φήμη.

    Διαβάστε επίσης:

    Hogwarts Legacy: DLC και νέα features μέσα στο 2024

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles