16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμη: Νέες ταινίες Harry Potter στα σχέδια της Warner Bros.

    Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει πολλά κλασικά πλέον franchises να επιστρέφουν ως τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Ήταν ζήτημα χρόνου να ακούσουμε ένα νέο project που να συνδέεται με το μαγικό σύμπαν του Harry Potter από τη στιγμή που τα «Υπέροχα Πλάσματα» φαίνεται πως έχουν κάνει τον κύκλο τους και όχι με ιδιαίτερη εισπρακτική επιτυχία. Οι φήμες είναι έντονες το τελευταίο διάστημα και θέλουν τη Warner Bros. να σχεδιάζει τη μεταφορά του Harry Potter and the Cursed Child σε ταινία.

    Πρόκειται για ένα έργο που γράφτηκε από τον Jack Thorne και εμπνέεται από τα βιβλία της J.K. Rowling. Ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία το 2016 στο Λονδίνο, προκειμένου να διηγηθεί την ιστορία του γιου του Harry, του Albus Severus, ο οποίος μπλέκει σε νέες περιπέτειες. Φυσικά, την εμφάνισή τους κάνουν πολλοί αγαπημένοι χαρακτήρες από τις ταινίες και τα παιδιά τους.

    Το Cursed Child αποτέλεσε μια εξαιρετικά επιτυχημένη θεατρική παράσταση, που έσπασε αρκετά ρεκόρ στις πωλήσεις εισιτηρίων και έγινε αποδεκτό από τους κριτικούς.

    Τώρα, πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το έργο θα μεταφερθεί στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη, στο πλαίσιο των νέων σχεδίων της Warner Bros. για το Harry Potter franchise. Αυτό που υπολείπεται είναι ένα deal μεταξύ της Rowling και της Warner Bros., παρόλο που η εταιρεία κατέχει τα πλήρη δικαιώματα διασκευής των βιβλίων του Harry Potter.

    Διαβάστε επίσης:

    A Christmas Carol: Έρχεται το Δεκέμβριο animated μεταφορά της κλασικής ιστορίας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles