18.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Σε “τσουχτερή” τιμή θα κυκλοφορήσει το Nintendo Switch 2

    Είναι αρκετός ο καιρός που οι φήμες για το επόμενο Switch της Nintendo “οργιάζουν” στο διαδίκτυο. Έχουμε διαβάσει κατά διαστήματα προβλέψεις για τα πάντα! Τώρα, μάλλον ήρθε η στιγμή να μεταφέρουμε μερικές νέες πληροφορίες σχετικά με την τιμή, αν και καλό είναι να λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για φήμες και όχι για κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της εταιρείας.

    Για να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι, σε πρόσφατο άρθρο που “φιλοξενεί” τις ετήσιες προβλέψεις για το gaming, ο Dr. Serkan Toto της Kantan Games αναφέρεται, μεταξύ άλλων, και στο διάδοχο του Switch.

    Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι το επόμενο σύστημα είναι πιθανό να αποτελεί μια “επανάληψη και όχι μια επανάσταση” και ότι ενώ η Nintendo μπορεί να προσθέσει κάποια νέα χαρακτηριστικά στη συσκευή, αυτή θα είναι παρόμοια με το τρέχον Switch.

    Μπορεί, ωστόσο, να αυξηθεί η τιμή, καθώς ο Serkan πιστεύει ότι το νέο hardware θα κυκλοφορήσει στα 400 περίπου δολάρια και ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι fans να δουν αύξηση στην τιμή και των παιχνιδιών.

    Ο εν λόγω expert επιβεβαίωσε επίσης ότι υπήρχε ένα “pro” μοντέλο του Switch στα σκαριά, αλλά απορρίφθηκε προς χάριν ενός πραγματικού “διαδόχου” του Switch.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles