23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Το 2026 η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της Apple

    Οι αναδιπλούμενες συσκευές είναι η απόλυτη τάση των τελευταίων χρόνων και έχουν δημοσιευτεί δεκάδες άρθρα με… εικασίες, σχετικά με το πότε θα βγει στην αγορά ένα foldable προϊόν από την Apple. Τις τελευταίες μέρες, ένα πρόσφατο ρεπορτάζ που προέρχεται από την Κορέα, αναφέρει ότι η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της Apple είναι πιθανό να φτάσει το 2026 ή το 2027. Η εσωτερική οθόνη του θα έχει μέγεθος περίπου 7-8 ίντσες, και, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, θα αντικαταστήσει το iPad mini στη γκάμα προϊόντων της Apple.

    Παρόλα αυτά, οι προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του φαίνεται πως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη. Επιπλέον, η Apple πειραματίζεται με μια νέα γενιά iPad mini με οθόνη OLED, πράγμα που δεν θα είχε πολύ νόημα αν έπρεπε να αντικατασταθεί γρήγορα για να κάνει… χώρο στο αναδιπλούμενο μοντέλο.

    Και η Samsung Display και η LG Display φέρονται να έχουν προμηθεύσει την Apple με δείγματα αναδιπλούμενων οθονών στα μεγέθη 6″ και 7″, αντίστοιχα. Τώρα φαίνεται ότι η Apple θέλει να πάει για μεγαλύτερο μέγεθος για αυτό που θα μπορούσε να είναι η πρώτη της αναδιπλούμενη συσκευή.

    Διαβάστε επίσης:

    Circle to Search: Θα βλέπουν κύκλους ΜΟΝΟ οι users των Samsung και Google για πολύ καιρό!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles