12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμη: Το Apple Watch Series 8 είναι πιθανό να ανιχνεύει τον πυρετό

    Τα τελευταία 3 χρόνια όλος ο πλανήτης ζει με το φόβο ενός ενδεχόμενου… πυρετού, αφού ο covid-19 μπήκε στη ζωή μας και όπως φαίνεται αρνείται πεισματικά να βγει! Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο το smartwatch που φοράμε στον καρπό μας να μας ενημέρωνε για το πότε ανεβάζουμε πυρετό και, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, αυτή είναι μια λειτουργία που θα δούμε στο επόμενο Apple Watch.

    Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, το Apple Watch Series 8 θα περιλαμβάνει έναν αισθητήρα που μετρά τη θερμοκρασία του σώματος, ο οποίος θα προειδοποιεί το χρήστη για το ενδεχόμενο πυρετού. Το ρολόι δε θα προχωρά βέβαια σε ακριβή καταγραφή της θερμοκρασίας, όμως θα στέλνει ένα σχετικό notification που θα παραπέμπει να επισκεφτούμε το γιατρό ή να χρησιμοποιήσουμε θερμόμετρο.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Gurman αναφέρει την πιθανότητα να περιλαμβάνει temperature sensor το Series 8, αφού είχε αναφέρει ότι η Apple εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τον Ιούνιο του 2021 και θα έρθει το 2022 με την επόμενη σειρά.

    Παράλληλα, ο ίδιος σημειώνει ότι οι αλλαγές που θα δούμε στη νέα σειρά θα είναι πιθανότατα ελάχιστες, αφού τα περισσότερα χαρακτηριστικά θα είναι παρόμοια με αυτά που υπάρχουν στα μοντέλα Series 7 και Series 6.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο… συρτάρι κρατούν οι Έλληνες το παλιό τους smartphone (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles