23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Το Pixel 8a θα είναι το ακριβότερο budget phone της Google μέχρι σήμερα

    Η σειρά Pixel a της Google έχει αυξήσει σημαντικά τη δημοτικότητά της τα τελευταία χρόνια, καθώς προσφέρει αξιόλογα χαρακτηριστικά σε συμφέρουσα τιμή. Ωστόσο, η τιμή των συσκευών έχει αυξηθεί και σύμφωνα με μια νέα φήμη, αναμένεται να υπάρξει ακόμα μια αύξηση στην τιμή του Pixel 8a.

    Που θα κυμανθεί η τιμή του Pixel 8a

    Το Pixel 7a αποτέλεσε μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το Pixel 6a. Το refresh rate στα 90Hz, τα αυξημένα MP και ασύρματη φόρτιση δικαιολογούσαν ωστόσο την αύξηση της τιμής από 449 δολάρια σε 499 δολάρια. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η Google θα κυκλοφορήσει φέτος, εκτός από ένα μοντέλο με 128GB, και ένα μοντέλο με 256GB. Το Pixel 7a ξεκινά από 499 ευρώ, αλλά πιστεύεται ότι ο διάδοχός του θα κοστίζει περισσότερο από 550 ευρώ και η τιμή του μπορεί να φτάσει έως και 569,90 ευρώ. Το μοντέλο με 256GB αναμένεται να πωλείται στα 630 ευρώ.

    Το γερμανικό WinFuture αναφέρει ότι το Pixel 8a θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα, τα Obsidian, Porcelain, Bay και Mint. Το Pixel 8 είναι επίσης 100 δολάρια πιο ακριβό από το Pixel 7, αλλά η νέα  flagship συσκευή της Google περιλαμβάνει βελτιώσεις που καθιστούν πιθανότερη την αύξηση της τιμής. Αναμένεται το Pixel 8a να διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή Tensor G3 όπως η προηγούμενη συσκευή της Google και πιθανόν να κληρονομήσει πολλά από τα χαρακτηριστικά που το κατέταξαν ανάμεσα στα καλύτερα κινητά του 2024.

    Όπως και το Pixel 8, το Pixel 8a είναι πιθανό επίσης να προσφέρει υποστήριξη για επτά χρόνια, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί. Υπάρχουν επίσης φήμες για έναν πιο στρογγυλεμένο σχεδιασμό και έντονα περιθώρια. Ίσως περιλαμβάνει νέες πίσω κάμερες καθώς και μια μεγαλύτερη μπαταρία. Αναμένεται να ανακοινωθεί το Μάιο κατά τη διάρκεια του Google I/O.

    Διαβάστε επίσης:

    7 μοναδικά Android upgrades που ανακοίνωσε η Google στο MWC 2024 – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles