15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: video recording με ανάλυση 8Κ και καλύτερη μπαταρία στο iPhone 15 Ultra

    Ακόμα δεν προλάβαμε να δούμε το νέο iPhone 14 στην αγορά και οι φήμες για το επόμενο μοντέλο της Apple καλά κρατούν! Τις τελευταίες μέρες αρκετές είναι οι προβλέψεις για το iPhone 15, οι οποίες συγκεντρώνονται σε πρόσφατο δημοσίευμα του LeaksApplePro.

    Όλα τα μοντέλα iPhone 15 αναμένεται να “ξεφορτωθούν” τη θύρα Lightning για χάρη της USB-C. Αυτό, φυσικά, δεν προκαλεί καμία έκπληξη αν κάποιος λάβει υπόψη τις οδηγίες που έχουν δρομολογηθεί ήδη από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η φημολογία παράλληλα θέλει το μοντέλο “Pro Max” να μετονομάζεται σε “Ultra”, κάτι το οποίο έχουν αναφέρει και οι αναλυτές Ming-Chi Kuo και Mark Gurman. Το ενδιαφέρον για το iPhone 15 Ultra είναι ότι θα διαθέτει κάποιο αποκλειστικό hardware.

    Πιθανό είναι να δούμε video recording με ανάλυση 8Κ, κάτι το οποίο ίσως ενσωματωθεί και στο iPhone 15 Pro. Ο Kuo αναφέρει επίσης ότι στο Ultra θα υπάρχει φακός periscope (6x ή 5x) και βελτιωμένη μπαταρία, που θα διαρκεί 3-4 ώρες περισσότερο.

    Με αυτές τις αναβαθμίσεις το iPhone 15 Ultra αναμένεται να ανέβει αρκετά όσον αφορά την τιμή σε σχέση με το 14 Pro Max. Είναι πιθανό να ξεκινά από τα 1.200 δολάρια, αν και ακόμα είναι εξαιρετικά νωρίς για να θεωρήσουμε κάτι δεδομένο.

    Διαβάστε επίσης:

    Logitech: Οι webcams της σειράς Brio 500 και τα ακουστικά Zone Vibe είναι σχεδιασμένα για την υβριδική εποχή εργασίας (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles