24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Υπό ανάπτυξη το Hogwarts Legacy 2

    Το Hogwarts Legacy αποτέλεσε έναν από τους τίτλους του 2023 που κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους fans του Harry Potter και να προσφέρουν συναρπαστικές στιγμές στους gamers που απολαμβάνουν την εξερεύνηση και τα μαγικά ξόρκια. Δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι η Avalanche Software έχει ήδη στο μυαλό της τη συνέχεια, καθώς οι πωλήσεις του video game ήταν κάτι παραπάνω από θεαματικές.

    Πιο συγκεκριμένα, ένας νέος ισχυρισμός υποδηλώνει ότι το Hogwarts Legacy 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη, πιθανώς από την Avalanche Software.  Η είδηση έρχεται μέσω του χρήστη του Twitter @MyTimeToShineH, ο οποίος ανέφερε: «Πηγές επιβεβαίωσαν ότι μια συνέχεια του Hogwarts Legacy είναι στα σκαριά». Ομολογουμένως, ο ισχυρισμός είναι ίσως ένα από τα ασφαλέστερα στοιχήματα που μπορεί να δηλώσει κάποιος μετά την εξαιρετική κυκλοφορία του Hogwarts Legacy, καθιστώντας το ένα από τα παιχνίδια με τις καλύτερες πωλήσεις του 2023 μέχρι στιγμής.

    Μέσα σε δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, στις 10 Φεβρουαρίου, το παιχνίδι πούλησε περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα και απέφερε 850 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμια έσοδα από πωλήσεις. Το Hogwarts Legacy έφερε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε παγκόσμια έσοδα μόνο για την τρέχουσα γενιά κονσολών και τους υπολογιστές μέχρι τον Μάιο του 2023.  Έτσι, ναι, η Avalanche Software και η Warner Bros. έχουν σχεδόν σίγουρα δώσει το πράσινο φως για μια συνέχεια του Hogwarts Legacy δεδομένης της επιτυχίας.  Το Hogwarts Legacy είναι διαθέσιμο στα Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC.

    Διαβάστε επίσης:

    Nintendo: Αυτό είναι το Switch Mario Red Edition

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles