19.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Υπό ανάπτυξη το Red Dead Redemption 3

    Εδώ και καιρό, το παιχνίδι της Rockstar Games που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού είναι χωρίς αμφιβολία το GTA 6. Ωστόσο, μια μεγάλη μερίδα παικτών αγωνιούσε να ακούσει κάποια επιπλέον πληροφορία για το μέλλον του Red Dead Redemption. Αυτή η στιγμή ήρθε!

    Όπως αναφέρουν πρόσφατες διαρροές, με τελευταία πηγή το MyTimeToShineHello στο X, το Red Dead Redemption 3 βρίσκεται επίσημα υπό ανάπτυξη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για τις πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει ή για την ιστορία, είναι όμως αισιόδοξο να αναμένουμε μια ακόμη προσθήκη στο franchise. Είναι γνωστό ότι η ομάδα της Rockstar Games επικεντρώνεται επί του παρόντος στο GTA 6, το οποίο πιθανολογείται ότι θα αποκαλυφθεί φέτος και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το επόμενο έτος ή το πρώτο εξάμηνο του 2025. Με αυτά τα δεδομένα, η κυκλοφορία του GTA 6 είναι ακόμα λίγο μακριά. Αν πράγματι έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη του Red Dead Redemption 3, είναι πιθανό να βρίσκεται σε στάδιο προ-παραγωγή μέχρι το GTA 6 να γίνει gold.

    Δυστυχώς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι εικασίες, καθώς η φήμη δεν λέει και πολλά. Δεν πρόκειται για επίσημες πληροφορίες, γι’ αυτό τις αντιμετωπίζουμε με κάθε επιφύλαξη. Ένα είναι σίγουρο. Το Red Dead Redemption 3 είναι χρόνια μακριά. Θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν κυκλοφορήσει πριν το 2030.

    Διαβάστε επίσης:

    Nintendo: Αυτό είναι το Switch Mario Red Edition

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles