23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    FingerPow. Ένα νέο σύστημα φόρτισης του smartphone σας που θα σας κάνει να …πετάξετε τα powerbanks

    Στο γνωστό crowdfunding site Kickstarter έκανε θραύση το προηγούμενο διάστημα ένα νέο σύστημα φόρτισης των μπαταριών των smartphones σας, χρησιμοποιώντας μαγνήτες. Κατάφερε να ξεπεράσει κατά 5 φορές, μάλιστα, τη χρηματοδότηση που ζήτησε.

    finger pow

    Ονομάζεται FingerPow και αποτελείται από τέσσερα αδιάβροχα μαγνητικά pods, κάθε ένα από τα οποία φορτίζει σε μία βάση ή σταθμό φόρτισης που περιέχει μία μπαταρία 5.000mAh. Η βάση φορτίζει τα pods, ενώ το charging station λειτουργεί (και) ως power bank.

    Όταν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το FingerPow, ένας μαγνήτης συνδέει ένα από τα pods στη συσκευή που θέλει φόρτιση. Κάθε ένα από τα pods μπορεί να φορτίσει ένα iPhone 8 έως 25% σε 30 λεπτά – μπορείτε βέβαια πάντα να χρησιμοποιήσετε και τα τέσσερα pods για να φορτίσετε το smartphone σας στο 100%.

    fingerpow-2

    Τα FingerPows είναι ελαφριά και εύκολα στη μεταφορά, καθώς χωράνε ακόμη και στην τσέπη του τζιν σας. Θα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο, οπότε και θα ξεκινήσει η αποστολή τους στους χρηματοδότες του project στο Kickstarter.

    Το κόστος του Basic πακέτου με τέσσερα pods, δύο μαγνητικούς adapters, καλώδιο φόρτισης και τη βάση κοστίζει 69 δολάρια, ενώ τo Plus πακέτο, με τέσσερα pods, δύο μαγνητικούς αντάπτορες, δύο μπρελόκ, ένα μαγνητικό καλώδιο φόρτισης και ένα σταθμό φόρτισης (που λειτουργεί και ως power bank 5.000mAh) κοστίζει 79 δολάρια.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles