14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κορέα επηρεάζει την κυκλοφορία του Galaxy S5!

    Το Samsung Galaxy S5, η επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 11 του Απρίλη και πολλοί χρήστες το περιμένουν ανυπόμονα. Ένα ατύχημα σε εργοστάσιο της Κορέας, όμως, πιθανώς να παρατείνει αυτή την αναμονή τους…

    samsung fire

    Πυρκαγιά ξέσπασε και προκάλεσε τεράστια ζημιά σε ένα εργοστάσιο στην πόλη Anseong της Νότιας Κορέας, το οποίο ήταν επιφορτισμένο με την κατασκευή PCBs (πλακετών) για τα Galaxy S5. Η φωτιά έγινε αντιληπτή στις 7 το πρωί της Κυριακής και στο σημείο έσπευσε άμεσα ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, αποτελούμενη από 81 οχήματα και συνολικά 287 πυροσβέστες! Χάρη στις προσπάθειές τους η κατάσβεση έγινε σχετικά γρήγορα, εντός 6 ωρών, αν και οι ζημιές που προκλήθηκαν αγγίζουν το 1 δις δολλάρια!

    samsung fire 2

    Η Samsung παρουσιάστηκε καθησυχαστική, δηλώνοντας πως αυτό δεν ήταν το μόνο εργοστάσιο κατασκευής PCBs για το S5 και πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του (11/4) δεν θα αλλάξει εξ’αιτίας του ατυχήματος, ενώ και η διαθεσιμότητα της συσκευής δε θα επηρεαστεί σημαντικά. Σίγουρα, πάντως, η παραγωγή το πρώτο διάστημα δε θα είναι όσο υψηλή ήταν προγραμματισμένο να είναι, έτσι μοιραία και η διαθεσιμότητα σε ορισμένες χώρες μπορεί να είναι μικρότερη απ’ότι θα ήθελε η εταιρεία, οι retailers αλλά και οι χρήστες.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles