24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πάρε ποπ κορν. Και δες το πρώτο ελληνικό hands-on βίντεο του νέου iPad

    Μοιάζει πολύ με το μοντέλο που αντικαθιστά, η οθόνη του έχει πάρει αναβολικά και είναι το πιο ολοκληρωμένο tablet στον πλανήτη. This is not an iPad 3. This is the new iPad.

    Δεν χρειάζεται να έχεις γνώση με το αντικείμενο για να καταλάβεις ότι τα tablets χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Στο iPad  και στα υπόλοιπα. Μπορεί όσον αφορά το κομμάτι των smartphones η Apple να έχει μείνει πίσω, αλλά στις ταμπλέτες η απόσταση που τη χωρίζει από τις άλλες εταιρίες είναι τεράστια. Μιλάμε για χάος.

    Και δεν αναφέρομαι μόνο στις εφαρμογές. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που κάνουν μια φορητή συσκευή ξεχωριστή. Όπως για παράδειγμα η οθόνη. Μαζί με το Asus Transformer Prime δεν έχω δει καλύτερη ποιότητα εικόνας. Ναι, το iOS δεν βοηθάει το υψηλό ppi, αλλά αν περάσεις μια αξιοπρεπή φωτογραφία, ας πούμε από μια DSLR, και τη δεις στο νέο iPad θα πάθεις πλάκα. Για να καταλάβεις η μεγάλη Retina display φαίνεται καλύτερη και από εκείνη του iPhone 4/4S. Πως είναι όταν βλέπεις μια photo σε ένα περιοδικό; Έ, κάπως έτσι. Φαντάσου τώρα πως θα φαίνονται στο μέλλον τα ψηφιακά έντυπα…

    Κατά τα άλλα το “νέο” iPad θυμίζει πολύ το ‘2’, αν και τεχνικά έχει αρκετές διαφορές προς το καλύτερο. Μια από αυτές είναι το 1 γίγα μνήμης αλλά και η κορυφαία, πάντα κάτα την Apple, GPU που κάνει τη διαφορά στα παιχνίδια. Όταν με το καλό κυκλοφορήσουν θα μπορέσεις να το επιβεβαιώσεις και μόνος σου.

    Δεν θα πω περισσότερα, άλλωστε σύντομα θα ανεβάσω και το εκτενές review. Προς το παρόν δες το hands-on που ετοίμασα στο Λονδίνο.

    Related Articles

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles