21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    FIXATE Gel Pads. Το αγαπημένο “gadget” του φετινού καλοκαιριού

    Τα γνωρίσαμε πριν λίγο καιρό και, φτάνοντας οι διακοπές, αποφασίσαμε ότι είναι το gadget του φετινού καλοκαιριού, καθώς μπορούμε να τα έχουμε μαζί μας παντού. Είναι τα πολυλειτουργικά FIXATE Gel Pads, που, όταν ξεκινήσαμε να τα χρησιμοποιούμε, αναρωτηθήκαμε πώς ζούσαμε τόσο καιρό χωρίς αυτά.

    fixate eksoxiko

    Ας θυμηθούμε τι είναι τα FIXATE Gel Pads

    Είναι εξαιρετικά κολλητικές μεμβράνες διπλής όψεως, που μάλιστα είναι ανθεκτικές για πολλαπλές χρήσεις. Μπορούν να προσκολληθούν σε όλες τις λείες επιφάνειες και έχουν μεγάλη αντοχή, καθώς με σωστή χρήση μπορούν να έχουν διάρκεια ζωής περισσότερο από ένα χρόνο. Σημαντικό και το ότι όταν αφαιρεθούν δεν αφήνουν σημάδια στις επιφάνειες ή τα αντικείμενα, ενώ πλένονται με ζεστό νερό χωρίς να χάσουν την κολλητική τους ιδιότητα. Επιπλέον, αντέχουν σε θερμοκρασίες από 0 έως 100 βαθμούς Κελσίου και στην ηλιακή ακτινοβολία UV.

    fixate outdoor

    Τα FIXATE Gel Pads είναι κατασκευασμένα από ειδικό μείγμα πολυουρεθάνης, σχεδιασμένο από τη Frosted Concepts Αυστραλίας και με κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Είναι ιδανικά για το σπίτι, το γραφείο, το αυτοκίνητο, το σκάφος κ.λπ, ενώ σας επιτρέπουν να προσκολλήσετε σ’ αυτά αντικείμενα όπως GPS, tablets, smartphones, posterφωτογραφίεςκλειδιάτηλεκοντρόλ, τακτοποίηση καλωδίων και να τα χρησιμοποιήσετε αμέτρητες άλλες εφαρμογές! Είναι φυσικά κατάλληλα και για επαγγελματίες.

    fixate skafos

    fixate car smartphone

    Εμείς τα πήραμε μαζί μας στις διακοπές και διαπιστώσαμε ότι και εδώ μας είναι χρήσιμα: Στο εξοχικό ή στο αυτοκίνητο, μπορούν να σας λύσουν τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις, στερεώνοντας σ’ αυτά κάθε τι που επιθυμείτε.

    fixate car go pro

    Τα FIXATE Gel Pads πωλούνται στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.fixategelpads.gr

    Παραγγέλνοντας μέσα από το κατάστημα, η αποστολή σε όλη την Ελλάδα γίνεται με κούριερ ταχυδρομείο αντικαταταβολή και με εγγύηση πέντε ημέρες από την παραλαβή για τυχόν κατασκευαστικά ελαττώματα.

    Εισάγονται κατ΄αποκλειστικότητα και διανέμονται στην Ελλάδα και την Κύπρο από την:

    Zellas Trading Company – Fixate Gel Pads Hellas
    Αχιλλέως 47 & Ναϊάδων   T.K. 175 62 Π.Φάληρο
    Τηλ. κέντρο : 210 701 4881 –  E-mail : [email protected]
    Για χονδρική επικοινωνήστε με τον κ. Ε. Zellitch στο [email protected]

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles