15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Flirt With Los: Το μοναδικό dating app που “εγγυάται” αποκλειστικότητα

    Το internet υποσχέθηκε να μας ενώσει, όμως 30 χρόνια μετά, φαίνεται ότι μας χωρίζει. Για πολλούς, ένα dating app και οι συσκευές που γεμίζουν τις ζωές μας λειτουργούν αλλοτριωτικά, παρά το γεγονός ότι προσφέρεται μια πρωτοφανής δυνατότητα σύνδεσης. Οι εφαρμογές γνωριμιών είναι ένα καλό παράδειγμα του φαινομένου. Εκατομμύρια άνθρωποι ψάχνουν την αγάπη online. Είναι όμως πάρα πολλοί αυτοί που λένε ότι είναι δύσκολο να βρουν ραντεβού. Σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία πολλές φορές δημιουργεί φραγμούς, το Flirt With Los ακολουθεί μια διαφορετική κατεύθυνση. Είναι ένα είδος άμεσης, one-on-one σύνδεση που σχεδόν καμία άλλη εφαρμογή δεν μπορεί να προσφέρει.

    Πως ξεκίνησαν όλα

    “Ποτέ πραγματικά δεν είχα δοκιμάσει το online dating” αναφέρει ο δημιουργός της Los Mayers. Ο Mayers, ένας προγραμματιστής εφαρμογών που ζει στο Μπρούκλιν, είχε γνωρίσει όλες τις προηγούμενες συντρόφους του από κοντά, με τον παραδοσιακό τρόπο. Αλλά πέρυσι το καλοκαίρι, η πρώην του τον χώρισε και ενώ βρισκόταν μόνος, αποφάσισε να δοκιμάσει το διαδικτυακό έρωτα. Ο Mayers πέρασε ένα μήνα στο Hinge. Πήρε συμβουλές από τους φίλους του σχετικά με τις profile photos, αφιέρωνε όλη τη μέρα γράφοντας εξατομικευμένα μηνύματα και δοκίμασε να πληρώσει για ένα premium λογαριασμό. Ωστόσο, όλες οι γνωριμίες του ήταν… απογοήτευση. “Φάνηκε σαν να μην ήταν για εμένα αυτές οι εφαρμογές,” είπε. Έτσι, σκέφτηκε μια πρωτότυπη λύση. Δημιούργησε ένα dating app που ήταν μόνο για αυτόν. Κυριολεκτικά, για αυτόν και κανέναν άλλον!

    Ονομάζεται “Flirt With Los”. Δεν υπάρχει αλγόριθμος που να προτείνει μια ατελείωτη λίστα “στημένων” φωτογραφιών. Δεν υπάρχουν “Super Likes” για να λάβετε υπόψη. Η εφαρμογή δεν προσπαθεί να πουλήσει συνδρομές. Υπάρχει μόνο ένα προφίλ για να επιλέξετε. Ανοίγετε την εφαρμογή, πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη σας στο Twitter ή το Instagram και τέλος. Είναι μια φωτογραφία του Mayers με δύο επιλογές: “flirt” ή “pass”. Σίγουρα πρόκειται για κάτι διαφορετικό.

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk: Σύντομα το X θα “μεταμορφωθεί” και σε dating app – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles