23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Foldables σε άλλο… level! Δείτε το smartphone που οραματίζεται για το μέλλον η Motorola

    Τα τελευταία χρόνια, η Motorola βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, ενσωματώνοντας λειτουργίες AI σε πολλούς τομείς των συσκευών της, όπως η κάμερα, η μπαταρία, η οθόνη και η απόδοση της συσκευής. Φέτος όμως, στο Lenovo Tech World ’23, η εταιρεία έκανε μερικά έξτρα βήματα, παρουσιάζοντας το πιο flexible concept για το smartphone του μέλλοντος.

    Το concept χρησιμοποιεί μια οθόνη FHD+ pOLED που μπορεί να λυγίσει και να πάρει διαφορετικές μορφές, ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. Η συσκευή βασίζεται στις καινοτομίες της οθόνης και των μηχανικών καινοτομιών των αναδιπλούμενων συσκευών, πηγαίνοντας όμως ένα βήμα παραπέρα.

    Η ιδέα μιας οθόνης που μπορεί να προσαρμοστεί, ώστε ο χρήστης να μη διαθέτει απλώς ένα κινητό, αλλά μια συσκευή που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σταντ ή να τυλίγεται γύρω από τον καρπό είναι πράγματι εντυπωσιακή. Όταν είναι επίπεδη, η οθόνη 6,9″ της συσκευής προσφέρει μια πλήρη εμπειρία Android, όπως κάθε smartphone. Σε όρθια θέση, το smartphone στηρίζεται χωρίς να χρειάζεται βάση, προσφέροντας μια άνετη οθόνη των 4,6″. Οι χρήστες μπορούν επίσης να τυλίξουν τη συσκευή γύρω από τον καρπό τους για μια παρόμοια εμπειρία με την εξωτερική οθόνη στο motorola razr+ για να παραμείνουν συνδεδεμένοι ακόμη κι όταν βρίσκονται εν κινήσει.

    Διαβάστε επίσης:

    Η realme συμμετέχει δυναμικά στο Gameathlon Back To School!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles