25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ford και Amazon “συνδέουν” το smart home με το connected car!

    Πως θα σας φαινόταν με μια φωνητική εντολή να βάζετε μπρος το αυτοκίνητό σας και το καλοριφέρ του στο «ζεστό» πριν βγείτε από το σπίτι το χειμώνα… να ανοίγετε τη γκαραζόπορτα λίγο πριν φτάσετε στο σπίτι, με δύο λέξεις στον υπολογιστή του αυτοκινήτου. Να γνωρίζετε πόση βενζίνη έχει μέσα χωρίς να είστε εκεί, να ενεργοποιείτε τη θέρμανση στο σπίτι μισή ώρα πριν φθάσετε, ώστε να το βρείτε ζεστό (ή την ψύξη, το καλοκαίρι).

    ford sync (2) (Large)

    Γενικά, περιμένουμε τη μέρα που το αμάξι μας θα επικοινωνεί άμεσα με το έξυπνο σπίτι μας και θα μπορούμε να ελέγχουμε το ένα μέσω του άλλου! Η Ford είναι πρωτοπόρος σε αυτό τον τομέα και στη CES 2016 που εξελίσσεται στο Las Vegas, δεν έχασε την ευκαιρία να μας δείξει την πρόοδό της στον τομέα του Connected Car, σε συνεργασία με την Amazon………..

    Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και δείτε το σχετικό video στο Cool Home!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles