22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    «Φορητή» ενέργεια παντού και πάντα με τα Ecoflow River 2 power stations!

    Η ενέργεια μας απασχολεί καθημερινά όλο και περισσότερο, καθώς η ζωή μας εξαρτάται από αυτήν! Όλες μας οι συσκευές και μικροσυσκευές τη χρειάζονται και αυτό δεν αλλάζει, ούτε στο σπίτι, ούτε στο γραφείο, ούτε στο δρόμο, ούτε στην εκδρομή ή στο εξοχικό. Ευτυχώς η τεχνολογία έχει προχωρήσει ώστε πλέον να απολαμβάνουμε «φορητή» ενέργεια με μικρό κόστος και μεγάλη ευελιξία, με τη μορφή power stations όπως τα Ecoflow River 2 series!

    Ξεκινώντας μόλις από τα €299, το «απλό» River 2 έχει χωρητικότητα 256 Wh και ισχύ εξόδου 300W (600W peak). Αυτό σημαίνει οτι με βάρος μόλις 3,5 Kg (ακόμα και ένα απλό σακίδιο πλάτης συνήθως ζυγίζει περισσότερο) μπορείτε να έχετε άπλετη ενέργεια για να κρατάτε σε λειτουργία smartphones, laptops, φακούς, μικροσυσκευές, ακόμα και να φορτίζετε το ηλεκτρικό σας ποδήλατο ή πατίνι! Το River 2 επαναφορτίζεται μέσα σε μόλις 60’ από πρίζα σούκο αλλά μπορείτε επίσης να το επαναφορτίσετε μέσω πρίζας 12V αυτοκινήτου, μέσω USB-C φορτιστή, ακόμα και με τη βοήθεια ηλιακού panel, με ισχύ 110W max (σε 3 ώρες περίπου). Η ευελιξία που προσφέρει είναι τεράστια, με εξόδους USB-C, USB-A αλλά και AC 230V όπως και DC 12V.

    Προφανώς όλα τα παραπάνω έρχονται με χρήση υψηλής τεχνολογίας και ασφάλεια. Προηγμένο BMS με όλες τις απαραίτητες προστασίες, πιστοποίηση TUV Rheinland, μπαταρίες LFP με διάρκεια ζωής 3.000 κύκλων ή πρακτικά… 10 ετών, εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών και συνδεσιμότητα Wi-Fi/Bluetooth για να έχετε τον πλήρη έλεγχο από το κινητό ή το tablet σας, αν δεν βολεύει το να ρίξετε μια ματιά στην πεντακάθαρη LCD οθόνη του River 2.

    Δεν θέλετε να σκέφτεστε καθόλου την επαναφόρτιση και έχετε συσκευές που απαιτούν μεγαλύτερη ισχύ; Το River 2 Max, έναντι €599, παρέχει όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά της σειράς River, αλλά με ακριβώς τη διπλάσια χωρητικότητα (512Wh) και έξοδο AC ισχύος 1000W peak! Δεν είναι ιδιαίτερα μεγαλύτερο σε όγκο από το River 2 ενώ το βάρος του παραμένει σχετικά χαμηλό, στα 6 Kg, άρα μεταφέρεται εύκολα με το ένα χέρι. Το θετικό είναι οτι υποστηρίζει τη διπλάσια ισχύ φόρτισης μέσω ηλιακών panels (220W), άρα επαναφορτίζεται και πάλι μέσα σε 3 ώρες, οπότε συνδυάζεται ιδανικά με το Bifacial panel της EcoFlow (220W)!

    Για όσους έχουν ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ισχύ και χωρητικότητα, ευτυχώς υπάρχει η λύση. Λέγεται River 2 Pro και έχει 50% μεγαλύτερη χωρητικότητα από το μοντέλο Max, στις 768 Wh! Πρακτικά μπορείτε να επαναφορτίσετε το κινητό σας δεκάδες φορές ή το laptop σας σχεδόν 10 φορές, ενώ χάρη στην peak ισχύ των 1.600W, θα «σηκώσει» ακόμα και ενεργοβόρες συσκευές, όπως ένα mini-ψυγείο, ένα σεσουάρ, ένα αερόθερμο, σας επιτρέπει ακόμα και… το μπάρμπεκιου! Μάλιστα, δεν είναι ούτε 2 Kg βαρύτερο από το Pro και με συνολικό βάρος 7,8 Kg προσφέρει μια εξαιρετική αναλογία Wh/Kg! Επαναφορτίζεται πλήρως από πρίζα σούκο σε 70’ και όπως όλα τα μοντέλα της σειράς River 2, είναι και αυτό στεγανό με βάση το IP68 πρότυπο. Τι άλλο να ζητήσουμε;

    Τα EcoFlow River 2 power stations είναι η λύση που περιμέναμε εδώ και χρόνια, στον τομέα των φορητών σταθμών ενέργειας. Κομψά, με προηγμένη τεχνολογία, κορυφαίας ποιότητας components και όσο πιο compact γίνεται, θα σας λύσουν τα χέρια σε πολλές περιστάσεις, ακόμα και σε ένα blackout που δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στη χώρα μας. Κυρίως, όμως, θα γίνουν το αγαπημένο σας αξεσουάρ ταξιδιού! Βρείτε τα στο eu.ecoflow.com

    Διάθεση καΙ Υποστήριξη Info Quest Technologies

    Μάθετε περισσότερα :

    Τηλ. 211 999 4000

    [email protected]

    https://www.infoquest.gr/el/ecoflow

     

    Λ.Τ : από 299€

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles