22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Φορητός συναγερμός με αισθητήρα κίνησης

    Η άνοδος της εγκληματικότητας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να χάσετε τον ύπνο σας. Τουλάχιστον όχι αν χρησιμοποιήσετε τον συναγερμό της Smart Electronics, που θα βρείτε μόνο με10,90€ !!!

    Πρόκειται για ένα μικρό και πρακτικό σύστημα συναγερμού, που δεν απαιτεί εργαλεία ή κάποια περίπλοκη εγκατάσταση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού και σε κάθε περίσταση στο σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα ή στο ταξίδι.

    Η συσκευή είναι πολύ μικρή και απαιτεί μόνο μία μπαταρία των 9 volts για να τροφοδοτηθεί. Στο πίσω μέρος του συναγερμού βρίσκεται μία εσοχή για να τον κρεμάσετε, ενώ το μικρό μέγεθος και βάρος επιτρέπουν την επικόλληση του σε οποιοδήποτε σημείο, με ταινία διπλής όψης. Η χρήση του είναι επίσης εξαιρετικά απλή.

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε μία μικρή επίδειξη στο βίντεο που ετοιμάσαμε για σας.

    Ένας διακόπτης ενεργοποιεί / απενεργοποιεί την κεντρική λειτουργία της συσκευής. Το τηλεχειριστήριο που την συνοδεύει περιλαμβάνει δύο πλήκτρα, που οπλίζουν και αφοπλίζουν τον συναγερμό, αντίστοιχα. Όταν είναι οπλισμένος, αναλαμβάνει δουλειά ο ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης, που είναι ευαίσθητος τόσο στη μετακίνηση όσο και στις δονήσεις.

    Έτσι μπορείτε να κρεμάσετε ή να κολλήσετε το συναγερμό στην πόρτα ή το παράθυρο ή απλά να τον τοποθετήσετε μέσα στο συρτάρι. Οποιαδήποτε κίνηση θα έχει ως αποτέλεσμα την ενεργοποίησή του με αποτέλεσμα ένα διαπεραστικό ήχο σειρήνας, αρκετά ισχυρό για το μέγεθος του.

    Έτσι, ο μεν επίδοξος ληστής θα σαστίσει αλλά εσείς και όλοι όσοι βρίσκονται σε ακτίνα ακοής θα ειδοποιηθείτε ότι κάποιος άνοιξε το παράθυρο, την πόρτα, το ντουλάπι ή το συρτάρι σας… Δείτε, δοκιμάστε και αγοράστε τον φορητό συναγερμό της Smart Electronics μόνο με ένα κλικ. Ποτέ άλλοτε η πρόσβαση στην ασφάλεια δεν ήταν τόσο εύκολη και τόσο οικονομική!

    Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 10,90€ κάνοντας κλικ εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles