20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Φόρτιση με τη δύναμη του ήλιου! Γνωρίστε το Solar 4-Panel Powerbank 25000 της Sandberg

    Είναι γνωστό ότι η Sandberg αποτελεί ένα από τα κορυφαία brands στην κατηγορία των computer gadgets και των αξεσουάρ, αφού προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που διευκολύνουν αισθητά την καθημερινότητά μας. Από πρακτικά card readers έως αξιόπιστα powerbanks και από εξειδικευμένες κάμερες και μικρόφωνα μέχρι ποιοτικά καλώδια, η ποικιλία προϊόντων της Sandberg αναδεικνύει την εταιρεία ως αναπόσπαστο μέρος της ζωής των tech lovers.

    Υπάρχουν πολλά προϊόντα της Sandberg τα οποία είναι άξια αναφοράς. Ωστόσο, θα σταθούμε στα powerbanks, αφού σε αυτή την κατηγορία η εταιρεία από τη Δανία κυριολεκτικά βρίσκεται σε άλλο… level. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανακαλύψουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό line-up προϊόντων που εγγυώνται ότι δεν θα… «ξεμείνουν» ποτέ από μπαταρία, ακόμη και εάν χρησιμοποιούν τις συσκευές τους όλο το εικοσιτετράωρο. Πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το Solar 4-Panel Powerbank 25000 και οι εντυπώσεις μας ήταν εξαιρετικές.

    Η εντυπωσιακή φορητή ηλιακή μπαταρία τεσσάρων πάνελ 25000 της Sandberg προσφέρει όλη την ενέργεια που χρειάζεται ο χρήστης για όλες τις συσκευές του, με έως και 6 φορτίσεις ενός τυπικού smartphone. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποια πρίζα ρεύματος κοντά, ο χρήστης μπορεί να φορτίσει γρήγορα τη φορητή μπαταρία μέσω του μεγάλου αναδιπλούμενου ηλιακού πάνελ με τα 4 ηλιακά πάνελ.

    Επενδύοντας στο εν λόγω gadget, μπορείτε να… ησυχάσετε από το άγχος της φόρτισης του εξοπλισμού σας. Παρέχονται 2 υποδοχές USB-A και 1 υποδοχή USB-C PD 18W για γρήγορη φόρτιση.

    Περιλαμβάνεται επίσης ένας προσαρμογέας για φόρτιση με καλώδιο MicroUSB κι ένα άγκιστρο για κρέμασμα σε σκηνή ή σακίδιο πλάτης για ηλιακή φόρτιση. Το ηλιακό πάνελ μπορεί να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται, αποτελώντας την ιδανική λύση φορητής φόρτισης για τις οικογενειακές διακοπές, για πεζοπορίες ή άλλες περιπέτειες.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles