16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Φουντώνουν οι φήμες για εξαγορά της Square Enix από τη Sony

    Είναι γεγονός ότι η βιομηχανία του gaming διανύει μια περίοδο ανασχηματισμών, αφού αρκετές είναι οι αγοραπωλησίες και τα studios που αλλάζουν χέρια. Σίγουρα η είδηση που έφερε τα πάνω κάτω φέτος είναι η εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft. Η Sony όμως δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια και σχεδιάζει τα επόμενα βήματα για την πορεία του Playstation. Μια έντονη φημολογία έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες που θέλει τη Sony να προχωρά σε μια εξαιρετικά σημαντική εξαγορά που αφορά την Square Enix.

    Πιο αναλυτικά, πριν μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι η Square Enix πούλησε 3 στούντιο, την Crystal Dynamics, την Eidos-Montréal και την Square Enix Montréal, στην Embracer έναντι του ποσού των 300 εκατ. δολαρίων, όπως και θρυλικούς τίτλους που έχουν αφήσει εποχή όπως τα Tomb Raider, Deus Ex, Thief και Legacy of Kain. Οι φήμες, λοιπόν, αναφέρουν ότι η εταιρεία προσπαθούσε να πουλήσει τα λιγότερο κερδοφόρα τμήματά της για να κάνει πιο δελεαστική μια ενδεχόμενη εξαγορά της από τη Sony.

    Βέβαια, μιλάμε προς το παρόν για απλές φήμες και τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί από έγκυρη πηγή.

    Διαβάστε επίσης:

    Zombie Army 4: Dead War Review (Switch) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles