19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Φουντώνουν οι φήμες για το iPhone 5 και τη νέα, πιο λεπτή οθόνη

    Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην δημοσιότητα για το επόμενης γενιάς iPhone, με τελευταία αυτή από το Digitimes, που εδρεύει στην Taiwan και αναφέρεται στη νέα οθόνη που θα διαθέτει το iPhone 5.

    Σύμφωνα με το Digitimes λοιπόν, η Apple ήρθε σε συμφωνία με την Sharp και την Toshiba Mobile Display, προκειμένου να κατασκευάσουν για το iPhone 5 μία “in cell touch” οθόνη. Τι σημαίνει αυτό. Σημαίνει πως η νέα οθόνη που θα κατασκευάσουν οι δύο εταιρείες για την Apple δεν θα έχει ανάγκη από από πολλαπλά στρώματα προκειμένου να ανταποκρίνεται στο άγγιγμα του χρήστη και να λειτουργεί η συσκευή, αλλά όλες οι λειτουργίες αφής θα είναι ενσωματωμένες στο γυαλί της. Αυτό συνεπάγεται αυτόματα πως το νέο iPhone θα μπορεί να είναι λεπτότερο, αντίθετα από το πολύ στιβαρό της κατασκευής του iPhone 4S, αλλά και ελαφρύτερο.

    Το τι θα κάνει η Apple, δηλαδή, αν θα επιλέξει να κάνει μία λεπτότερη συσκευή, ή να χρησιμοποιήσει τον επιπλέον χώρο για να τοποθετήσει μία μεγαλύτερη μπαταρία που θα εξασφαλίζει στη νέα συσκευή περισσότερη αυτονομία, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ακόμα. Αυτό στο οποίο στοιχηματίζουμε, όμως, είναι πως η οθόνη και η τελική διάσταση της συσκευής θα είναι μεγαλύτερη από το iPhone 4S, οπότε ίσως αυτό σημαίνει πως ούτως ή άλλως θα εξασφαλιστεί επιπρόσθετος χώρος για μία μεγαλύτερη μπαταρία κι έτσι ίσως το επόμενο iPhone να είναι αισθητά ελαφρότερο στην αίσθηση στο χέρι.

    Σύμφωνα με το ίδιο report, η κυκλοφορία του νέου iPhone τοποθετείται το τρίτο τρίμηνο του 2012…. Σεπτέμβρης λοιπόν. Αρχίστε να ετοιμάζεστε!

    Πηγή: Digitimes.com Φώτο: macrumors

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles