18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    “Φουρτούνες” στον ορίζοντα για τον Mark Zuckerberg! Ακυρώνονται projects που συνδέονται με το metaverse

    Παρά το γεγονός ότι πρόσφατα η μετοχή της Meta έδειξε σημάδια ανάκαμψης, τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Mark Zuckerberg φαίνεται ότι είναι ακόμα αρκετά. Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, η Meta αποφάσισε να ακυρώσει ή να μεταθέσει για αργότερα κάποια από τα projects που σχετίζονται με το Reality Labs και το metaverse.

    Οι πηγές του Reuters αναφέρουν ότι σε επιστολή που στάλθηκε στους εργαζομένους, η μητρική των Facebook και Instagram σημειώνει ότι θα κάνει ένα “διάλειμμα” όσον αφορά την υλοποίηση κάποιων σχεδίων της, χωρίς προς το παρόν να έχει γίνει γνωστό ποια είναι τα projects που “παγώνουν”.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε μειωμένα έσοδα το τελευταίο τετράμηνο, αποφάσισε παράλληλα να περιορίσει τις προσλήψεις νέων εργαζομένων, σε μια προσπάθεια να μειώσει τα έξοδα. Την ίδια στιγμή, το Project Cambria, το νέο VR headset της Meta, εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ανάπτυξη και αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο. Παράλληλα, στις 6 Μαΐου η εταιρεία εγκαινίασε το πρώτο φυσικό της κατάστημα μπαίνοντας και επίσημα στην αγορά της λιανικής. Το πρώτο “Meta Store” άνοιξε τις πύλες του στην Καλιφόρνια και ως βασικό στόχο έχει να φέρει σε επαφή το κοινό με την εμπειρία του metaverse. Στο κατάστημα οι επισκέπτες θα βρίσκουν VR headsets, τα Ray-Ban Stories glasses και άλλες φορητές συσκευές.

    Διαβάστε επίσης:

    Το πρώτο φυσικό κατάστημα εγκαινιάζει το Μάιο η Meta (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles