22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Free to play το Sims 4 από τον Οκτώβριο

    Το Sims 4 παραμένει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια προσομοίωσης που κυκλοφορούν στην αγορά, με αρκετά expansion packs και άλλα bundles. Σύντομα, ακόμα περισσότεροι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία και μάλιστα δωρεάν. Η Electronic Arts ανακοίνωσε χτες ότι το βασικό παιχνίδι Sims 4 γίνεται free to play και οι παίκτες που διαθέτουν Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox On και Xbox Series X θα μπορούν να το κατεβάσουν από τις 18 Οκτωβρίου χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση.

    Για όσους ήδη έχουν αγοράσει το παιχνίδι, η εταιρεία θα προσφέρει ένα μικρό bonus. Οι παίκτες που θα αγοράσουν το Sims 4 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου θα λάβουν το Desert Luxe Kit, που προσθέτει στον κατάλογο νέα αντικείμενα που συνδέονται με το φυσικό τοπίο της ερήμου.

    Η ΕΑ λάνσαρε το Sims 4 το 2014. Από τότε μέχρι σήμερα, η developer Maxis έχει δώσει πολλά expansions που προσθέτουν νέα στοιχεία όπως η αλλαγή των εποχών, η ικανότητα να γίνει κάποιος διάσημος στο Hollywood, η δυνατότητα να πάνε οι Sims στο Πανεπιστήμιο ή να γίνουν λυκάνθρωποι και vampire.

    Διαβάστε επίσης:

    Στα κινητά το Call of Duty: Warzone το 2023 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles