15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Frictional Games: Αποκαλύπτει το νέο horror τίτλο Amnesia: The Bunker

    Η Frictional Games ανακοίνωσε επίσημα το Amnesia: The Bunker, ένα νέο semi-open world horror game, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε PC, PlayStation 4, Xbox One και Xbox Series X το Μάρτιο του 2023.

    Η εταιρεία θεωρείται πολλά υποσχόμενη developer στην κατηγορία μετά την κυκλοφορία του Amnesia: The Dark Descent του 2010, αφού ο τίτλος έκανε πραγματική αίσθηση. Μετά το Dark Descent, η Frictional λάνσαρε το sci-fi horror game SOMA το 2015 και το Amnesia: Rebirth το 2020. Είναι γνωστό ότι τα παιχνίδια της δίνουν λίγα «όπλα» στους παίκτες για να αμυνθούν και βασίζονται σε μια σειρά γρίφων και αινιγμάτων.
    Το Amnesia: The Bunker φαντάζει ως η φυσική εξέλιξη των παιχνιδιών που η Frictional έχει αναπτύξει μέχρι σήμερα και αναμένεται να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι αρκετά υψηλές προσδοκίες των fans. Στο νέο τίτλο, οι παίκτες θα μπουν στο ρόλο ενός Γάλλου στρατιώτη, ο οποίος είναι παγιδευμένος σε μια αποθήκη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Προφανώς, υπάρχουν περίεργα τέρατα εκεί και αρκετοί γρίφοι που θα πρέπει να ξεπεραστούν. Το Amnesia: The Bunker θα επιτρέπει σε όσους το επιχειρήσουν να παλέψουν εναντίον των τεράτων, αφού θα έχουν πρόσβαση σε ένα όπλο. Παρόλα αυτά, θα υπάρχει και η επιλογή απλώς να… ξεγλιστρήσουν, σε περίπτωση που το προτιμούν.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer με την ανακοίνωση του παιχνιδιού:

    Διαβάστε επίσης: Goat Simulator 3 Review (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles