21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Φτιάξε μια πόλη και υπερασπίσου την στο παιχνίδι “Legends of Heropolis”

    Έχετε παρακολουθήσει ποτέ την παλιά σειρά με τους Power Rangers; Αν ναι, τότε αυτό το παιχνίδι για το κινητό, θα σας φανεί πολύ γνώριμο. Μιλάμε για το “Legends of Heropolis”, ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο διαφέρει αρκετά σε σχέση με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, καθώς περιλαμβάνει στοιχεία από άλλους πολύ γνωστούς τίτλους.

    heropolis

    Το πρώτο που θα σκεφτείτε όταν δείτε τις φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου, είναι πόσο παλιό μοιάζει αυτό το παιχνίδι. Η αλήθεια να λέγετε, τα γραφικά δεν τα λες μοντέρνα, όμως αυτό είναι μέρος της όλης εμπειρίας και απήχησης του παιχνιδιού, τα οποία θα συνειδητοποιήσετε πλήρως όταν ξεκινήσετε να παίζετε. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με υπερήρωες, καθώς και για ένα παιχνίδι προσομοίωσης κατασκευής μιας πόλης. Είναι περίεργος αυτός ο συνδυασμός, όμως λειτουργεί τέλεια για το  “Legends of Heropolis”.

    heropolis

    Οι χαρακτήρες του παιχνιδιού μοιάζουν με τους Power Rangers όταν βάζουν τις στολές τους και ετοιμάζονται για μάχη. Αφού το κατεβάσετε, θα σας ζητήσει να διαλέξετε το όνομα του ήρωα, την προσωπικότητα του, την εμφάνιση του κ.α. Βασικά, πρέπει να ανακατασκευάστε την πόλη, που ονομάζεται Heropolis μετά την επέλαση της Evilcorp, η οποία την κατέστρεψε. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, θα χρειαστεί να πολεμήσετε με τους εχθρούς της πόλης, σε μάχες πολύ απλές υπό τους ήχους παλιάς arcade μουσικής. Θα έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε περισσότερους από έναν ήρωα καθώς περνάει η ώρα, και φυσικά, να τους αναβαθμίζετε ώστε να γίνουν πιο δυνατοί στη μάχη.

    heropolis

    Αξίζει να αναφέρουμε ότι η όλα τα δεδομένα τους παιχνιδιού (και η πρόοδος του) θα αποθηκεύονται στην συσκευή σας, ενώ δεν θα μπορέσετε να τα μεταφέρετε σε άλλη συσκευή, πράγμα άσχημο καθώς κάποιοι χρήστες παίζουν παιχνίδια σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα ή αλλάζουν συχνά κινητό. Το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store, όμως περιλαμβάνει αρκετές in-app αγορές.

    Το “Legends of Heropolis” είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό και ενδιαφέρον παιχνίδι και αξίζει να το κατεβάσετε και να το δοκιμάσετε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles