17.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Furiosa: Εκρηκτικό trailer με Anya Taylor-Joy για το prequel του Mad Max

    Τα τελευταία χρόνια, πολλά είναι τα δημοφιλή franchises του παρελθόντος που επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη. Προσεχώς, έρχεται και ένα prequel του Mad Max, που θα επικεντρωθεί στη Furiosa. Ποια θα την ενσαρκώσει; Η Anya Taylor-Joy.

    Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer για την επερχόμενη prequel ταινία του George Miller “Furiosa“, δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση από την Taylor-Joy σε δράση, ως  νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα που ενσαρκώθηκε αρχικά από τη Charlize Theron στο Mad Max: Fury Road.

    «Ό,τι κι αν έχεις να κάνεις… Όσο καιρό κι αν χρειαστεί… υποσχέσου μου ότι θα βρεις το δρόμο για το σπίτι σου», αναφέρει ο μελλοντικός Imperator στην αρχή του video, το οποίο αποκαλύπτει ότι η ταινία θα λάβει χώρα 45 χρόνια μετά την κατάρρευση του κόσμου. Η νεαρή Furiosa απομακρύνεται από την οικογένειά της και πέφτει στα χέρια μιας ομάδας μοτοσικλετιστών με επικεφαλής τον κακό Chris Hemsworth.

    Ενώ ταξιδεύει στην Wasteland, η Biker Hord φτάνει στη Citadel που βρίσκεται υπό την προεδρία του Immortan Joe. Σύμφωνα με μια επίσημη περιγραφή, η Furiosa “πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες”, τη στιγμή που οι δύο τύραννοι πολεμούν για κυριαρχία. Το Furiosa: A Mad Max Saga βγαίνει στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου 2024.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Διαρροή: Το Diablo 4 θα αποκτήσει DLC που κοστίζει 100 δολάρια (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles