BREAKING

0

Η Logitech παρουσιάζει το πρώτο του είδους του ρυθμιζόμενο gaming ποντίκι της σειράς G

Custom_format_G502_BOB low

Η Logitech, μια από τις κορυφαίες εταιρίες καινοτομίας σε περιφερειακά παιχνιδιών, παρουσίασε σήμερα το τελευταίο της μοντέλο ποντικιού, της γνωστής σειράς G, το ρυθμιζόμενο Logitech  G502 Proteus Core. Το νέο μοντέλο, που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες μας σε εντυπωσιακό βαθμό, συνδυάζει τον πρώτο παγκοσμίως αισθητήρα ανίχνευσης στα 12.000 DPI μαζί με εξελιγμένη ρύθμιση στην αναγνώριση επιφάνειας και στο βάρος του, προσφέροντας έτσι το αποφασιστικό πλεονέκτημα στο παιχνίδι μας.

Όπως σχολίασε ο Hai Lam, επικεφαλής της γνωστής ομάδας gamers Cloud 9, «ήμουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος όταν χρησιμοποίησα αυτό το ποντίκι. Το δοκίμασα και η αίσθηση ήταν κορυφαία, καθώς ήταν ιδιαίτερα άνετο, ταίριαξε απόλυτα στο χέρι μου, ενώ η ρύθμιση της ανάλυσης σε DPI είναι πανεύκολη και πολύ ευέλικτη. Μπορώ να πω πλέον ότι μάλλον αυτό είναι το αγαπημένο μου ποντίκι».

Όπως και κάθε άλλο προϊόν της σειράς G της Logitech, έτσι και το Proteus Core αντανακλά την αφοσίωση της εταιρίας στο να μετατρέψει την επιστημονική καινοτομία σε πρακτική βοήθεια στο παιχνίδι και βέβαια στην επίτευξη της νίκης. Όπως εξήγησε ο Ehtisham Rabbani, γενικός διευθυντής του τομέα gaming της Logitech, «έχοντας τον καλύτερο αισθητήρα στον κόσμο, πλήρη ρύθμιση σε βάρος, ισορροπία και ανταπόκριση ανάλογα την επιφάνεια κύλισης, καθώς και μηχανικούς διακόπτες, πετύχαμε να φτιάξουμε ένα ποντίκι που κυριαρχεί. Η ομάδα μας της σειράς G πιστεύει απόλυτα ότι όταν «τελειώνει» η όποια διαφήμιση και προβολή, τελικά είναι η επιστήμη που θα προσφέρει το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Κορυφαία ανίχνευση

Το Proteus Core συνδυάζει την αποκλειστική τεχνολογία της Logitech, Delta Zero™ με τον πιο ισχυρό και ακριβή αισθητήρα ανίχνευσης που υπάρχει σήμερα στον κόσμο. Διαθέτοντας ένα τεράστιο φάσμα ανίχνευσης σε διαφορετικές αναλύσεις (από 200 έως 12.000 DPI), μαζί με μηδενική υστέρηση στην επιτάχυνση, μηδενικό φιλτράρισμα και εξομάλυνση και μηδενική στρογγυλοποίηση pixel, μπορεί να προσφέρει μια απαράμιλλη επίδοση ανίχνευσης και άμεσης απόκρισης, καταγράφοντας κίνηση ακόμη και σε ταχύτητες 300 ιντσών το δευτερόλεπτο.

Κορυφαία δυνατότητα ρύθμισης

Το Proteus Core μας επιτρέπει να καλιμπράρουμε τον αισθητήρα με βάση τα μοναδικά φυσικά και ανακλαστικά χαρακτηριστικά κάθε επιφάνειας, ώστε αυτορυθμιζόμενο να μας δώσει την ιδανική απόδοση. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορούμε να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα ανάγνωσης του mouse-pad, ενώ όταν σηκώνουμε το ποντίκι για να το μετακινήσουμε σε άλλο σημείο, το κάνουμε στο μικρότερο δυνατό ύψος χωρίς ο αισθητήρας να συνεχίζει να «διαβάζει» την επιφάνεια από κάτω. Έτσι, ακόμα κι αν προτιμούμε το mouse-pad μας να είναι μαλακό ή σκληρό σε υφή, να είναι ανοιχτόχρωμο ή σκουρόχρωμο, με το νέο gaming ποντίκι της Logitech θα έχουμε πάντα την καλύτερη δυνατή απόκριση.

Για μεγιστοποίηση της σωστής αίσθησης στο χέρι άρα και της απόδοσης, στο Proteus Core μπορούμε να τροποποιήσουμε και το βάρος όπως και τη θέση του κέντρου βάρους, μέσω 5 βαριδιών των 3,6 γραμμαρίων. Φυσικά, για ολοκληρωμένο έλεγχο κάθε παιχνιδιού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το gaming λογισμικό της Logitech, ώστε να αντιστοιχίσουμε όπως εμείς επιθυμούμε, εντολές και μακρο-εντολές σε κάθε ένα από τα 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, χάρη στον 32-bit επεξεργαστή ΑRM που ελέγχει την ενσωματωμένη μνήμη του Proteus Core.

Κορυφαία χειριστήρια

Ενώ τα περισσότερα gaming ποντίκια έχουν τα πλήκτρα τους τοποθετημένα σε μια ενιαία βάση στήριξης, που μπορεί να λυγίσει ή να στραβώσει, το Proteus Core διαθέτει ανεξάρτητα στηριγμένα δεξιά και αριστερά πλήκτρα, που προσφέρουν μια πιο στιβαρή και σταθερή πλατφόρμα, για μεγαλύτερη ακρίβεια, διάρκεια ζωής και γενικότερα καλύτερη αίσθηση απόκρισης σε κάθε κλικ. Για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της αίσθησης, της ταχύτητας και της ακρίβειας, κάτω από κάθε κουμπί υπάρχει μηχανικός μικρο-διακόπτης. Τέλος, η ροδέλα πολύ υψηλής ταχύτητας κύλισης διπλής λειτουργίας (μια αποκλειστικότητα της Logitech), έχει και αυτή βελτιωθεί, ώστε να προσφέρει αυξημένη ακρίβεια σε κάθε κλικ αλλά και ταχύτατο scrolling στο διαδυκτιακό σερφάρισμά μας.

Τιμή και διαθεσιμότητα

To ρυθμιζόμενο gaming ποντίκι Logitech G502 Proteus Core θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το Μάιο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €79,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site gaming.logitech.com ή το blog.

0 Comment