14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Galaxy Buds2: Σχεδιασμένα για να γίνουν ο ιδανικός σύντροφος!

    Πέραν των foldables της Samsung, τα οποία μοιραία κατάφεραν να συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα, στο Αυγουστιάτικο Galaxy Unpacked ο κορεατικός κολοσσός της τεχνολογίας μας παρουσίασε τα Buds2, τα νέα TWS ακουστικά που έρχονται όχι μόνο να συμπληρώσουν, αλλά και να εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο τη σειρά Galaxy Z. Είναι σχεδιασμένα για άνετη εφαρμογή, φοριούνται όλη μέρα και προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου. Τα Galaxy Buds2, η καινούργια προσθήκη στη σειρά Galaxy Buds, προστίθενται στις υπάρχουσες συσκευές, Galaxy Buds Live και Galaxy Buds Pro, παρέχοντας ακόμη περισσότερες επιλογές. Μέρος του οικοσυστήματος Galaxy, τα Galaxy Buds2 αποτελούν τον ιδανικό σύντροφο για τα Galaxy smartphone, tablet ή smartwatch.

    Τα Galaxy Buds2, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες λειτουργίες είτε πρόκειται για ακρόαση μουσικής είτε για συμμετοχή σε τηλεδιάσκεψη. Τα δυναμικά αμφίδρομα ηχεία προσφέρουν ευκρινείς υψηλές νότες και βαθύ μπάσο, ενώ η λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου μειώνει τον ανεπιθύμητο εξωτερικό θόρυβο. Όταν ο χρήστης θέλει να ακούει το περιβάλλον του, μπορεί να συντονιστεί με αυτό μέσω τριών ρυθμίσεων επιπέδων ήχου[1]. Πλέον, η φωνή του θα είναι ακόμη πιο ευκρινής στις κλήσεις, χάρη σε μια νέα λύση που βασίζεται σε μηχανική εκμάθηση και απομονώνει, φιλτράροντας στο παρασκήνιο, μια πληθώρα ήχων που αποσπούν την προσοχή.

    Τα Galaxy Buds2 είναι τα πιο μικρά και ελαφριά ακουστικά της Samsung, μέχρι στιγμής, που διαθέτουν εμβληματικό, κυρτό σχήμα για να παρέχουν ακόμη καλύτερη ποιότητα ήχου. Για ακόμη καλύτερη εφαρμογή, η εταιρεία έχει αναπτύξει το «Earbud fit test» στην εφαρμογή για Galaxy Wearable. Δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα[2]: Graphite, White, Olive και Lavender.

    *******

    [1]Οι λειτουργίες όπως η ενεργή ακύρωση θορύβου και ο ήχος περιβάλλοντος απαιτούν σύνδεση Bluetooth®. Οι προηγμένες ρυθμίσεις και λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της έντασης ήχου περιβάλλοντος, ενεργοποιούνται μέσω της εφαρμογής Galaxy Wearable στο Android και της εφαρμογής Galaxy Buds PC στα Window. Η εφαρμογή Galaxy Wearable στο Android απαιτεί Android 7.0 ή νεότερη έκδοση και μνήμη 1.5 GB RAM ή παραπάνω, διαθέσιμη  μέσω του Galaxy Store ή του Google Play Store. Η εφαρμογή Galaxy Buds PC απαιτεί έκδοση Window 10 ή νεότερη, διαθέσιμη μέσω του Microsoft App Store.

    [2]  Τα διαθέσιμα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο και το σημείο πώλησης.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles