13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Galaxy Fold 2 στο Unpacked του Αυγούστου; Μάλλον δεν θα συμβεί…

    To 2020 είναι σίγουρα η χρονιά που δεν μπορείς να προγραμματίσεις… τίποτα απολύτως. Οποιαδήποτε προσπάθεια προγραμματισμού συνήθως πέφτει στο κενό εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19 και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει πάρα πολύ και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα λοιπόν με ένα έγκριτο report του γνωστού leaker Max Weinbach, o οποίος έχει στο ενεργητικό πολλές «επιτυχίες», το Samsung Galaxy Fold 2 πολύ δύσκολα θα «προλάβει» το Unpacked του Αυγούστου που θα διεξαχθεί στις 5 Αυγούστου και αυτό γιατί η κορεατική εταιρεία αποφάσισε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για το καλύτερο σχεδιασμό και τη βελτίωση του προϊόντος.

    Σύμφωνα με τον Weinbach, αυτό που θα υπάρξει στο Unpacked του Αυγούστου θα είναι κάποιο teaser για το Fold 2, το οποίο θα παραπέμπει σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία, με την ανακοίνωση του να τοποθετείται μεταξύ του χρονικού διαστήματος: ΣεπτεμβρίουΟκτωβρίου. Σε αυτή τη φάση, η Samsung απέχει σημαντικά από το να δώσει το πράσινο φως για ένα τελικό (και κυρίως λειτουργικό) μοντέλο του Fold 2 και αυτό είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό από τη στιγμή που πρόκειται για μια σούπερ περίπλοκη συσκευή, η οποία απαιτεί πολλές λεπτομέρειες και ζητήματα να διευθετηθούν, τόσο σε επίπεδο hardware όσο και software. Για αυτό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, μάλλον οι προβολείς δεν θα πέσουν στο Fold 2 στο Unpacked στις 5 Αυγούστου (εκτός κι εάν η Samsung κάνει την “έκπληξη”).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles