21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διέρρευσαν πληροφορίες για το Galaxy Gear 2

    To πρώτο Galaxy Gear, το smartwatch της Samsung, έκανε δυναμική είσοδο στην κατηγορία αυτή του techwear, όμως οι μεγάλες διαστάσεις του και κάποιες άλλες αδυναμίες του στέρησαν την κορυφή. Τώρα, με τις υπόλοιπες εταιρείες να ετοιμάζουν ή να κυκλοφορούν ήδη τη δεύτερη γενιά «έξυπνων» ρολογιών τους (π.χ. το Smartwatch 2 της Sony), ο κορεάτης κατασκευαστής προσπαθεί να κάνει το Galaxy Gear 2 πιό ελκυστικό.

    Galaxy-Gear-Concept

    Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που προέρχονται από ανώνυμο υπάλληλο της Samsung και δημοσιεύθηκαν στο ET News, το Galaxy Gear 2 θα είναι κατά 10-20% πιό λεπτό από το πρώτο Gear. Επιπλέον είναι πολύ πιθανό να έρχεται και «πακέτο» με το Galaxy S5, την επόμενη ναυαρχίδα των smartphones της Samsung, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πολλά περισσότερα πράγματα σε συνδυασμό με αυτό. Παραδείγματα αποτελούν τα παιχνίδια, η ψυχαγωγία και οι υπηρεσίες υγείας/fitness, αν και δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

    Το Samsung Galaxy S5 αναμένεται πιθανότατα την ερχόμενη άνοιξη και με βάση τα παραπάνω, ίσως δούμε το Galaxy gear 2 να εμφανίζεται ταυτόχρονα ή σχεδόν ταυτόχρονα, μαζί με τα υπόλοιπα περιφερειακά για το τηλέφωνο. Και -γιατί όχι;-, με κυρτή οθόνη…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles