20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung επιχειρεί με το Galaxy J3 να κατακτήσει την low-end κατηγορία!

    Ως γνωστόν, η Samsung διαθέτει μία ευρεία γκάμα συσκευών που ξεκινούν από απλά basic entry-level smartphones και φτάνουν μέχρι σε παντοδύναμες ναυαρχίδες που διακρίνονται για την ανεπτυγμένη ποιότητα κατασκευής και τις επιδόσεις τους. Το Galaxy J3(6) που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην αγορά της Κίνας είναι μία πρόταση που κλείνει το μάτι στους λάτρεις της entry-level κατηγορίας.

    The-Samsung-Galaxy-J36 c

    Ειδικότερα όπως έγινε  γνωστό το Galaxy J3 διαθέτει οθόνη στις 5 ίντσες με ανάλυση στα 720p τεχνολογίας Super AMOLED, ενώ στο εσωτερικό του ακολουθείται ένα παραδοσιακό configuration για τη συγκεκριμένη κατηγορία με έναν quad-core με 1.2GHz, 1.5GB μνήμης RAM, 8GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου  και μπαταρία με χωρητικότητα στα 2600mAh. Επίσης, η entry-level πρόταση του κορεατικού κολοσσού διαθέτει μία ικανοποιητική κάμερα με 8MP και μία selfie cam με 5MP, ενώ τέλος ζυγίζει περίπου 138 γραμμάρια και οι διάστασεις του ανέρχονται στα 142.3x71x7.9mm. Όσον αφορά το λειτουργικό του, το πιθανότερο είναι το Galaxy J3 να στηρίζεται στο Android Lollipop 5.1.1, αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το OS του.

    The-Samsung-Galaxy-J36 b

    Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει την τιμή του, ενώ θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα και ίσως αργότερα να το δούμε και σε άλλες αγορές. Εάν η κορεατική εταιρεία καταφέρει να κρατήσει την τιμή του σε χαμηλά επίπεδα, τότε δεν αποκλείεται το Galaxy J3 να βρει έρεισμα στην χαμηλή κατηγορία.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles