23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Galaxy Note 3 lite στα σκαριά από τη Samsung;

    Το Note 3 μέχρι στιγμής αποδεικνύεται μεγάλη επιτυχία για τη Samsung, στον τομέα των phablets/high-end smartphones και η εταιρεία φαίνεται πως προσπαθεί να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη από αυτό, λανσάροντας μια «μικρότερη» εκδοχή του!

    note3lite

    Αυτό δεν είναι παρά μια φήμη, προς το παρόν, αφού οι πληροφορίες προέρχονται από το «ανεπίσημο» SamMobile. Σύμφωνα με αυτές, το 2014 και πιθανότατα στο MWC της Βαρκελώνης το Φεβρουάριο θα εμφανιστεί το Galaxy Note 3 Lite (ή mini), με μικρότερη οθόνη (5,7 ή 5,5 ίντσες) και υποδεέστερα χαρακτηριστικά σε σχέση με το Note 3, αλλά και μειωμένη τιμή βέβαια.

    Δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε σαν ενδεχόμενο, αφού η Samsung γενικά αρέσκεται στο να κυκλοφορεί “mini” εκδόσεις των μεγάλων κινητών της και διάφορες παραλλαγές τους, αλλά μέχρι να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση, κρατήστε το απλά σαν μια φήμη.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles