16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Galaxy S22: H Samsung ήδη ζεσταίνει τις μηχανές και ετοιμάζεται για launch event τον Ιανουάριο!

    Αν και τα Fold3 και Flip3 που έκαναν το ντεμπούτο τους τον Αύγουστο που μας πέρασε εξακολουθούν και μονοπωλούν το ενδιαφέρον, ωστόσο σιγά σιγά το ενδιαφέρον μετατοπίζεται προς τη νέα ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας που δεν θα είναι άλλη από το S22. Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές, το S22 πρόκειται να ανακοινωθεί σε ένα event που θα γίνει στην αρχή του νέου έτους (και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο), πράγμα που σημαίνει ότι τα τελικά specs της συσκευής έχουν ήδη καθοριστεί.

    Ειδικότερα, το εν λόγω report αναφέρει ότι θα υπάρξουν 3 διαφορετικά μοντέλα S22, όπου το 50 με 60% θα αφορά την core έκδοση με display στις 6.1 ίντσες, 20% για το S22+, ενώ ότι απομένει θα αφορά το μεγάλο της σειράς, το S22 Ultra. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ultra έκδοση του S22 θα αποτελέσει το Note της «νέας εποχής», καθώς θα διαθέτει υποδοχή για την προσθήκη του S Pen. Εκτός από τις παραπάνω πληροφορίες, το φως της δημοσιότητας έχουν δει στοιχεία που αφορούν στις μπαταρίες των S22, καθώς εάν τα leaks είναι πραγματικά, τότε η χωρητικότητα της μπαταρίας της νέας ναυαρχίδας της Samsung θα ανέρχεται στα 3.800mAh (μια μικρή μείωση σε σύγκριση με τα 4000mAh του S21), ενώ τα S22+ πρόκειται να διαθέτουν 4500mAh και το Ultra θα έχει μπαταρία στα 5000mAh. Φυσικά, πολλά ακόμη τεχνικά χαρακτηριστικά του flaghsip της κορεατικής εταιρείας απομένουν για να αποκαλυφθούν, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί όσο θα πλησιάζουμε πιο κοντά στο event του Ιανουαρίου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles