18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Galaxy S22 Ultra: Φήμες θέλουν τη νέα ναυαρχίδα να κυκλοφορεί με 1TB storage!

    Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος παραδοσιακά ανήκει στα χαρακτηριστικά που κοιτάζει ένας χρήστης πριν να αγοράσει ένα smartphone και πάντοτε οι Android «ναυαρχίδες» προσπαθούν να δελεάσουν τους users, με όσο το δυνατόν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο γίνεται. To S22 Ultra που σε μερικές εβδομάδες θα αποκαλυφθεί επίσημα από την Samsung (οι πωλήσεις λέγεται ότι θα ξεκινήσουν στα τέλη Φεβρουαρίου και η σειρά θα αποκαλυφθεί στις 8/2), ενδέχεται (σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές) να προσφέρει μία έκδοση με 1ΤΒ αποθηκευτικού χώρου.

    Το 2019 η Samsung σίγουρα προκάλεσε αίσθηση με την κυκλοφορία μιας version του S10 Plus που διέθετε 1TB storage. Ωστόσο, στις συσκευές που το «διαδέχθηκαν» η επιλογή του 1TB… απουσίαζε, ενώ πλέον με τον ανταγωνισμό να προσφέρει το ίδιο ποσό αποθηκευτικού χώρου (λέγε με Apple με το 13άρι το Pro που διαθέτει την προαναφερθείσα επιλογή), τότε είναι μάλλον «μονόδρομος» η κυκλοφορία ενός μοντέλου με το 1 terra. Αν και ο μέσος user ενδεχομένως να μην χρειάζεται 1TB σε storage, ωστόσο η μη δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD (τα τελευταία S δεν προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα), αναμφίβολα αλλάζει τα δεδομένα. Φυσικά μια έκδοση με το προαναφερθέν storage θα κοστίζει και κάτι το παραπάνω, ξεπερνώντας ακόμη και τα 1.700 ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles