18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Galaxy S22 Ultra: Στο φως όλα τα tech specs και τα επίσημα renders της ναυαρχίδας της Samsung!

    To Samsung S22 Ultra μοιραία όντας το πιο ισχυρό της οικογένειας των S22, συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, με τον κορεατικό κολοσσό της τεχνολογίας να είναι έτοιμος να αποκαλύψει τα νέα μοντέλα στις αρχές Φεβρουαρίου (αναφορές κάνουν λόγο για την ανακοίνωση αυτή να τοποθετείται στις 8/2). To S22 Ultra βέβαια αποτελεί αντικείμενο συζήτησης και για έναν ακόμη λόγο, καθώς θα αποτελέσει το πρώτο smarpthone που ουσιαστικά θα συνενώνει το υψηλό performance της σειράς S με την φιλοσοφία της σειράς Note.

    Αν και η Samsung θα ανακοινώσει σε λίγες εβδομάδες τη νέα της ναυαρχίδα και επίσημα, ωστόσο οι διάφοροι έγκριτοι leakers (εδώ και καιρό) αφήνουν λίγα στη… φαντασία. Πρόσφατα λοιπόν, πέραν των tech specs κυκλοφόρησαν και τα επίσημα renders της συσκευής, τα οποία μας βοηθούν να ρίξουν μια ματιά στη μορφή του νέου high-end smartphone της Samsung. Αυτό που εύκολα διαπιστώνει κανείς είναι ότι το Ultra μοιάζει περισσότερο με το Note20 παρά με το Galaxy S22+.

    Αφήνοντας ωστόσο την εξωτερική εμφάνιση και ρίχνοντας μια ματιά στα tech specs που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, το S22 Ultra θα βασίζεται στο Snapdragon 8 Gen 1 (ή σε Exynos 2200) και λέγεται ότι θα διαθέτει main camera sensor στα 108MP, με 12MP utrawide και δύο τηλεφακούς των 10MP (θα προσφέρουν zoom στα 3x και 10x). Αξίζει να σημειωθεί ότι το camera system θα υποστηρίζει 12-bit HDR video recording και auto frame rate, ενώ σε ότι έχει να κάνει με το display του Ultra εδώ θα έχουμε μια οθόνη 6.8 ιντσών 1440×3088 AMOLED με 120Hz refresh rate και μια selfie cam των 40MP. H οθόνη του θα υποστηρίζει variable refresh rates (από το 1 στα 120Hz), ενώ η προστασία οθόνης φέρει Gorilla Glass Victus+.

    Επιπλέον, το S22 Ultra θα ζυγίζει 228 γραμμάρια και οι διαστάσεις του θα είναι στα 163.3 x 77.9 x 8.9 mm, ενώ παράλληλα θα φέρει πιστοποίηση IP68. Επίσης, θα υποστηρίζει 45W fast charging (το πιθανότερο είναι να μην συμπεριλαμβάνεται φορτιστής στη συσκευασία), με την χωρητικότητα της μπαταρίας του να ανέρχεται στα 5000mAh. Τέλος, η συσκευή θα διαθέτει dual speakers με την σφραγίδα της AKG και θα υποστηρίζει Dolby Atmos, με φυσικά το Android 12.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles