20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκίνησε η παγκόσμια διάθεση του Android 6.0.1 Marshmallow update για το Galaxy S5!

    Την προηγούμενη εβδομάδα η Samsung ξεκίνησε τη διάθεση του Android 6.0.1 Marshmallow update για το Samsung Galaxy S5, με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση ωστόσο να αφορά σε πρώτο στάδιο αποκλειστικά του κατόχους της πάλαι ποτέ κραταιάς ναυαρχίδας που μένουν στην περιοχή της Κορέας. Παρόλα αυτά, από σήμερα η πολυπόθητη αναβάθμιση σε Marshmallow έχει ξεκινήσει και για άλλες περιοχές του κόσμου, καθώς ήδη αρκετοί users του Galaxy S5 από διαφορετικά σημεία του πλανήτη αναφέρουν ότι έχουν αρχίσει να λαμβάνουν το Android 6.0.1 update.

    Samsung Galaxy S5 2

    Το μέγεθος του εν λόγω over the air update ανέρχεται περίπου στα 1.47GB και σίγουρα απαιτεί μπόλικη υπομονή μέχρι να κατέβει (εννοείται ότι είναι προτιμότερο το downloading του να πραγματοποιηθεί μέσω Wi-Fi). Οι χρήστες του S5 θα ενημερωθούν αυτόματα όταν το update θα γίνει διαθέσιμο για τη συσκευή τους και  αυτό που έχουν να κάνουν είναι να εκκινήσουν τη διαδικασία μέσω του μενού των settings. Αν και η όλη διαδικασία σίγουρα θα διαρκέσει αρκετή ώρα, το Marshmallow προσφέρει μία σειρά από «φρέσκα» features όπως για παράδειγμα είναι το Google on Tap και το Doze, αλλά και μία σειρά από αναβαθμίσεις στον τομέα του security που συμβάλλουν στη βελτίωση της ασφάλειας της συσκευής. Το Galaxy S5 φυσικά δεν είναι το μόνο που θα περάσει στην εποχή του Marshmallow, καθώς ήδη η Samsung έχει ήδη προγραμματίσει το roll-out του Android 6.0.1 για τα Galaxy: Alpha, A3, A7, A8, E5, E7, J2 και J5 μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles