13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το Samsung Galaxy Tab 3 7.0 αποκλειστικά στον Κωτσόβολο

    Το Galaxy Tab 3 7.0 της Samsung αποτελεί μια εξαιρετική λύση για 7άρι tablet έως τα €200, με πολύ ποιοτική κατασκευή και καλαίσθητο σχεδιασμό, αλλά και αρκετά ισχυρό hardware για να καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών.

    Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,2 GHz, 1GB RAM, κάμερα 3,15 MPixels και μπαταρία 4.000 mAh. Δέχεται επέκταση του χώρου των 8GB μέσω κάρτας microSD και “τρέχει” Android 4.1.2, ενώ χάρη στο GPS του μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους χάρτες και την πλοήγησή του.
    GALAXY-Tab-3-7-inch-1024x682

    Το είχαμε στα χέρια μας και σας το παρουσιάσαμε, ενώ υπενθυμίζουμε πως επισήμως διατίθεται αποκλειστικά μέχρι και το τέλος του έτους μέσω των καταστημάτων “Κωτσόβολος”, έναντι €199. Δείτε το σύντομο video-παρουσίαση που ετοιμάσαμε, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και το πλήρες review του!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles