12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Galaxy Tab Active 3: H Samsung επιβεβαίωσε το νέο rugged tablet της!

    Ως γνωστόν, η Samsung επενδύει σημαντικά στην κατηγορία των tablet, ρίχνοντας στην αγορά μια σειρά από διαφορετικά μοντέλα, τα οποία απευθύνονται σε ειδικά γούστα, αλλά και… πορτοφόλια. Έτσι λοιπόν βλέπουμε μοντέλα για τους high-end power users (μπορείτε να θυμηθείτε ξανά το review μας για το S7+), αλλά και για τους λάτρεις των πιο «budget-friendly» και mid-range λύσεων (όπως το S6 Lite)… Ε λοιπόν η Samsung ετοίμασε και μια λύση για τους fans των rugged υπερενισχυμένων smartphones.

    Ύστερα από αρκετές φήμες που είδαν το φως της ημέρας, το Galaxy Tab Active 3 είναι πλέον επίσημο και πρόκειται για μια συσκευή που θεμελιώνει τον όρο «die-hard», χωρίς ωστόσο να θυσιάζει τις επιδόσεις προς χάριν της υψηλής αντοχής. H κορεατική εταιρεία το αποκαλεί το συγκεκριμένο rugged tablet ως ένα powerhouse παραγωγικότητας, καθώς στην καρδιά του βρίσκεται ένα Exynos 9810 chipset, μαζί με 4GB μνήμης RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία που διαθέτει 5.050mAh. Όπως μπορείτε να φανταστείτε το εν λόγω tablet θα είναι «άφθαρτο», καθώς θα είναι πιστοποιημένο με IP68 για extreme αντοχή στο νερό και στη σκόνη, ενώ παράλληλα θα διαθέτει στρατιωτικού τύπου πιστοποίηση για απρόσκοπτη λειτουργία ακόμη και στα πιο επικίνδυνα εργασιακά περιβάλλοντα. Τέλος, η rugged πρόταση της Samsung θα υποστηρίζει και τη λειτουργία DeX.

    Μέχρι στιγμής η Samsung δεν έχει ανακοινώσει την τιμή και τις αγορές που θα γίνει διαθέσιμο το Galaxy Tab Active 3.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles