13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Galaxy Watch3. Πρεμιέρα για το premium smartwatch της Samsung με τις προηγμένες λειτουργίες ευεξίας

    Η πρεμιέρα του νέου smartwatch της Samsung πραγματοποιήθηκε στο σημερινό UNPACKED event της εταιρείας. Το Galaxy Watch3 είναι ένας σύντροφος νέας γενιάς για τη διαχείριση των αθλητικών δραστηριοτήτων, των στόχων ευεξίας και την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης.

    Κατασκευασμένο με premium υλικά και μια λεπτότερη έκδοση της δημοφιλούς περιστρεφόμενης στεφάνης, το Galaxy Watch3 διαθέτει την αριστοτεχνία ενός πολυτελούς ρολογιού, ενώ παραμένει άνετο για καθημερινή χρήση. Αυτό το smartwatch δεν είναι απλώς όμορφο, έχει επίσης ως επίκεντρο την ευεξία του χρήστη, καθώς προσφέρει την πιο εκτεταμένη σουίτα λειτουργιών ευεξίας της Samsung μέχρι στιγμής.

    Με λειτουργία μέτρησης οξυγόνου στο αίμα, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τα επίπεδα κορεσμού οξυγόνου, για λόγους φυσικής κατάστασης και ευεξίας. Η νέα εφαρμογή Samsung Health Monitor στο Galaxy Watch3 προσφέρει μέτρηση αρτηριακής πίεσης χωρίς να απαιτείται πιεσόμετρο, καθώς και ηλεκτροκαρδιογράφημα, στις χώρες που έχουν εξασφαλιστεί οι σχετικές εγκρίσεις.

    Σε περίπτωση πτώσης, η λειτουργία «Fall detection» (Αναγνώριση Πτώσης) επιτρέπει την αποστολή μηνύματος SOS σε επαφές έκτακτης ανάγκης. 

    Η λειτουργία ανάλυσης τρεξίματος βοηθά στη βελτίωση της απόδοσης και της φυσικής κατάστασης, αλλά και στην αποφυγή τραυματισμών, ενώ το VO2 max παρακολουθεί την πρόοδο της καρδιο-αναπνευστικής άσκησης, για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την κατανάλωση οξυγόνου.

    Για εκείνους που επιθυμούν να παραμείνουν σε φόρμα από το σπίτι, το Samsung Health περισσότερες από 120 διαφορετικές προπονήσεις από το σπίτι, για την παρακολούθηση της προόδου από το smartwatch.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles