BREAKING

Galaxy Watch4-Galaxy Buds2: Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου με «σύμμαχο» τα νέα gadgets της Samsung

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

 Πολλοί από εμάς έχουμε υιοθετήσει στην καθημερινότητά μας συνήθειες που συνδέονται με την ευεξία και την φυσική κατάσταση. Το smartwatch αποτελεί ένα gadget που προσφέρει πολλές δυνατότητες που διευκολύνουν την απαιτητική καθημερινότητα, λειτουργώντας ως ένας πολύτιμος “σύμμαχος” στην προσπάθεια μας να φτάσουμε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Πριν από μερικά χρόνια, θα ήταν αδύνατο να πιστέψουμε ότι ένα ρολόι θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν ένας μικρός υπολογιστής ή σαν μια συσκευή κινητού. Μια γρήγορη ματιά όμως στη σειρά Galaxy Watch4 της Samsung είναι αρκετή για να συνειδητοποιήσουμε πως, με τη βοήθεια των τεχνολογικών εξελίξεων, το fitness και οι καθημερινές δραστηριότητες μπορούν να γίνουν τόσο διασκεδαστικά!

Μάθε περισσότερα για τo σώμα σου με ένα εκπληκτικό smartwatch

Με τα smartwatches Samsung Galaxy Watch4 και Galaxy Watch4 Classic ο χρήστης μπορεί να μετρήσει τη σύνθεση του σώματος του, μαθαίνοντας πληροφορίες για το ποσοστό λίπους, των σκελετικών μυών ή των υγρών του σώματος. Μπορεί επίσης με την εφαρμογή Samsung Health Monitor* να μετρήσει την αρτηριακή πίεση στο Samsung Galaxy smartphone (με έκδοση Android 7.0).

Επιπρόσθετα, η νέα σειρά Samsung Galaxy Watch4  με την αρωγή του Samsung Health διαθέτει σύστημα παρακολούθησης που καταγράφει και αναλύει ολιστικά τα στάδια του ύπνου**. Πρόκειται παράλληλα για τα πρώτα Galaxy Watches με Wear OS από τη Samsung, που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε πλήθος εφαρμογών streaming μουσικής, αλλά και σε μια μεγάλη συλλογή εφαρμογών ευεξίας και fitness. Ο αισθητήρας Samsung BioActive*** και το ταχύ τσιπ, αποτελούν χωρίς αμφιβολία μια μεγάλη τεχνολογική εξέλιξη στα Samsung Galaxy Watches. Τα συγκεκριμένα gadgets δεν ξεχωρίζουν μόνο για τα λειτουργικά τους χαρακτηριστικά, καθώς έρχονται να αναβαθμίσουν και την εξωτερική μας εμφάνιση με το εκπληκτικό design τους. Το Samsung Galaxy Watch4 διαθέτει απλό σχεδιασμό με συνεχές μεταλλικό πλαίσιο Armor Aluminum, προσφέροντας μια αίσθηση πολυτέλειας που συνδυάζεται όμως με τη λειτουργικότητα.

Ο σχεδιασμός του το καθιστά μία καλή επιλογή για όσους αναζητούν ένα smartwatch που είναι κατάλληλο τόσο για τις προπονήσεις όσο και για τις καθημερινές δραστηριότητες. Το Samsung Galaxy Watch4 Classic από την άλλη έχει premium σχεδιασμό με περιστρεφόμενη στεφάνη, ζωηρή οθόνη και υψηλής ποιότητας υλικά από ανοξείδωτο χάλυβα. Αποτελεί επίσης μια κατάλληλη επιλογή για ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Στα μεγάλα του πλεονεκτήματα συγκαταλέγεται το λουράκι Ridge Sports. Ταυτόχρονα, η σειρά Samsung Galaxy Watch4 δίνει αρκετά περιθώρια για προσωπικό πειραματισμό, αφού ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό του στυλ επιλέγοντας μεταξύ αναλογικών ή ψηφιακών καντράν.

Κλείσε την «πόρτα» στο θόρυβο με τα Samsung Galaxy Buds2

Για μια ολοκληρωμένη προπόνηση όμως, εκτός από ένα smartwatch με πολλές δυνατότητες, απαραίτητο είναι και ένα ζευγάρι ακουστικών, που θα δώσει νέα διάσταση στην αγαπημένη μας μουσική και θα σε συνοδεύσει στο workout σου. Τα Samsung Galaxy Buds2 ξεχωρίζουν για τον ισορροπημένο ήχο, την άνετη εφαρμογή, το ANC αλλά και την non stop συνδεσιμότητα με το smartphone, το smartwatch ή το tablet σου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θόρυβος υποβάθρου μπορεί να μειωθεί έως και 98% (με πιστοποίηση από την UL), αφήνοντας τη μουσική, τα παιχνίδια, τα audio books ή τα podcasts να «πρωταγωνιστήσουν» έναντι του θορύβου. Επίσης, είναι ελαφριά, μόλις 5 γρ. το κάθε ακουστικό και παραμένουν σταθερά στα αυτιά ακόμη και στο πλαίσιο έντονης δραστηριότητας. Η μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας προσφέρει έως και 5 ώρες μπαταρίας σε λειτουργία και 20 ακόμη με μια πλήρως φορτισμένη θήκη.

Διατίθενται σε 4 εντυπωσιακά χρώματα, ενώ τα τρία μικρόφωνα και η ενσωματωμένη μονάδα απομόνωσης φωνής, βοηθούν στην πραγματοποίηση καθαρών κλήσεων. Μια λύση μηχανικής εκμάθησης φιλτράρει τους ανεπιθύμητους ήχους, ενώ ο σχεδιασμός με τη χαμηλή προεξοχή ελαχιστοποιεί τις παρεμβολές του αέρα, κάνοντας τις κλήσεις από εξωτερικούς χώρους καθαρές!

Χωρίς αμφιβολία, τα Galaxy Buds2 και Galaxy Watch4 αποτελούν έναν εκπληκτικό tech συνδυασμό!

*******

 * Η εφαρμογή Samsung Health Monitor είναι «ιατροτεχνολογικό προϊόν». Χρησιμοποιήστε μόνο αφού διαβάσετε προσεκτικά τις Οδηγίες χρήσης, τις αντενδείξεις και τις προφυλάξεις. Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ Ή TO SAMSUNG HEALTH MONITOR ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ Ή ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Το περιεχόμενο στον παρόντα ιστότοπο δεν συνιστά, ούτε δύναται να ερμηνευθεί ότι συνιστά ή υποκαθιστά συμβουλή ιατρικής φύσης, για την οποία οφείλετε και σας συστήνεται να συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης για το Samsung Health Monitor μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.samsung.com/gr/apps/samsung-health-monitor/. Συμβατά ρολόγια: Samsung Galaxy Watch Active2 με Tizen έκδ. 4.0.0.8 και μεταγενέστερα, Samsung Galaxy Watch3 και μεταγενέστερα. - Συμβατά smartphones: Samsung Galaxy smartphone με έκδοση Android 7.0 (Nougat) ή μεταγενέστερη.

** Η συγκεκριμένη λειτουργία προορίζεται μόνο για σκοπούς fitness και ευεξίας (όχι για εντοπισμό, διάγνωση, θεραπεία). Απαιτείται σύζευξη με smartphone συμβατό με Android 6.0 (M OS)+, RAM 1.5 GB+ και που υποστηρίζει Google Mobile Service. Το iOS δεν υποστηρίζεται. Για καλύτερα αποτελέσματα στον εντοπισμό και την καταγραφή ροχαλητού, τοποθετήστε το smartphone σε μια σταθερή επιφάνεια με το κάτω μέρος του smartphone να έχει κατεύθυνση προς το κεφάλι. Βεβαιωθείτε ότι το smartphone δεν καλύπτεται από μαξιλάρια ή σκεπάσματα και αερίζεται επαρκώς.

*** Η λειτουργία προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής ευεξίας και fitness. Δεν προορίζεται για χρήση στην ανίχνευση, διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης ή νόσου. Οι μετρήσεις είναι αποκλειστικά για δική σας προσωπική αναφορά. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για ιατρικές συμβουλές. ΜΗΝ κάνετε μετρήσεις της σύνθεσης του σώματός σας, αν σας έχει γίνει τοποθέτηση βηματοδότη ή έχετε άλλη εμφυτεύσιμη ιατρική συσκευή ή εάν είστε έγκυος Τα αποτελέσματα των μετρήσεων ενδέχεται να μην είναι ακριβή, αν είστε κάτω των 20 ετών.

0 Comment