21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Game of Thrones: Ο κορωνοϊός αναγκάζει τον George R. R. Martin να τελειώσει το 6ο βιβλίο

    Ο κορωνοϊός έφερε και κάτι θετικό, καθώς η πρόσφατη απομόνωση του συγγραφέα των βιβλίων Song Of Fire Ice And Fire της σειράς “Game of Thrones” τον ωθεί στο να γράφει πιο γρήγορα το 6ο και τελευταίο βιβλίο “Winds of Winter“. Ο George R. R. Martin είχε δηλώσει ότι θα τελειώσει το βιβλίο περίπου στο τέλος του καλοκαιριού του 2020, αλλά όπως φαίνεται θα κυκλοφορήσει πιο γρήγορα.

    Κορωνοϊός και Game of Thrones: Τι ανακοίνωσε ο συγγραφέας για το τελευταίο βιβλίο;

    Όπως δήλωσε ο ίδιος ο 77χρονος στην προσωπική του ιστοσελίδα (διαβάστε όλη την ανακοίνωση εδώ), αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την απομόνωση στο σπίτι γράφοντας το τελευταίο βιβλίο της πολυδιαβασμένης σειράς. Όπως σημειώνει, επειδή ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, δεν βγαίνει καθόλου. «Είμαι απομονωμένος σε μια απομακρυσμένη περιοχή, στην οποία παρευρίσκεται ένα μέλος του προσωπικού μου. Δεν πηγαίνω στην πόλη και δεν βλέπω κανέναν» δήλωσε.

    «Η αλήθεια είναι ότι περνάω περισσότερο χρόνο στο Γουέστερος απ’ ό,τι στον πραγματικό κόσμο, γράφοντας καθημερινά. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στα “Επτά Βασίλεια”, αλλά ίσως όχι τόσο δύσκολα όσο εξελίσσονται εδώ» γράφει ο Μάρτιν.

    Προσθέτει: «Νιώθω ότι ζούμε σε βιβλίο επιστημονικής φαντασίας και ποτέ δεν μου άρεσαν οι ιστορίες με τις πανδημίες».

    Αναμένεται να δούμε εάν το τέλος της σειράς των βιβλίων του Song Of Fire Ice And Fire θα είναι το ίδιο με αυτό της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones. Η αλήθεια είναι πως εμείς και εκατομμύρια άλλοι fans ελπίζουμε ο Martin να διαλέξει διαφορετική τροπή, καθώς η 8η σεζόν της δημοφιλούς σειράς …δεν ενθουσίασε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles