13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δανοί gamers δίνουν αίμα κάι παίρνουν δωράκι… το Bloodborne!

    H Sony έχει δημιουργήσει παράδοση στη διοργάνωση πρωτότυπων promotional events, ειδικά όταν επιθυμεί να προωθήσει καλύτερα έναν πολύ γνωστό τίτλο της (που συνήθως πρόκειται για ένα ισχυρό system seller). Ωστόσο, με την περίπτωση του Bloodborne, η Sony μάλλον ξεπερνάει σε πρωτοτυπία κάθε προηγούμενη προωθητική της ενέργεια (όχι μόνο δική της αλλά και των άλλων μεγάλων game publishers).

    Bloodborne 2

    Συγκεκριμένα, η Sony PlayStation Δανίας καλεί τους ενδιαφερόμενους gamers να γίνουν αιμοδότες στις 23 Μαρτίου και ως ανταμοιβή για την καλή τους πράξη πρόκειται να λάβουν δωρεάν ένα αντίτυπο του Bloodborne (ή έναν οποιοδήποτε άλλο τίτλο της αρεσκείας τους)! To εν λόγω event αναμένεται να το τρέξει σε συνεργασία με τον οργανισμό αιμοδοσίας GivBlod και εκτός του δωρεάν τίτλου, οι gamers που θα δώσουν αίμα την προσεχή Δεύτερα θα έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε έναν διαγωνισμό για να κερδίσουν ένα υπερσυλλεκτικό και σπάνιο PlayStation 4 δημιουργημένο στα χρώματα και στο εικαστικό στυλ του Bloodborne. Επίσης, οι gamers θα μπορούν να κάνουν share στο Instagram μία οποιαδήποτε φωτογραφία τους και βάζοντας το hashtag: #GivBlodforBloodborne να λάβουν και εκείνοι μέρος στο διαγωνισμό για το συλλεκτικό PS4. Χωρίς αμφιβολία, αυτό είναι που σημαίνει το τερπνόν μετά του ωφέλιμου!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles