18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Gaming στην τουαλέτα ενός μπαρ και μάλιστα χωρίς… χέρια. Δες πώς ακριβώς γίνεται!

    Στα μπαρ πας για διασκέδαση. Τώρα θα μπορείς να τη συνεχίζεις και στις τουαλέτες τους – και όχι με τον τρόπο που φαντάζεσαι…


    …αλλά με gaming. Αν και οι Γιαπωνέζοι ήδη, εδώ και καιρό, “διασκεδάζουν” μ΄αυτόν τον τρόπο, ήρθε η ώρα να δούμε κάτι αντίστοιχο και σε ευρωπαϊκό έδαφος. Έτσι, το “The Excibit Bar” στο Νότιο Λονδίνο, πρωτοπορεί, εξοπλίζοντας τις τουαλέτες του με… παιχνίδια!

    Ενώ κάνετε την ανάγκη σας, μπορείτε να επιδοθείτε σε αχαλίνωτο… gaming και, μάλιστα, χωρίς να χρησιμοποιήσετε καν τα… χέρια σας.

    Η εταιρεία Captive Media, που βρίσκεται πίσω από την τοποθέτηση των παιχνιδιών στο συγκεκριμένο μπαρ του Λονδίνου, διαθέτει τρία διαφορετικά παιχνίδια, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται το quiz game “Clever Dick”, το οποίο μπορείτε να παίξετε με έναν ιδιαίτερο τρόπο: ρυθμίζοντας τη… “ροή” σας προς το αριστερό ή το δεξί τμήμα της λεκάνης. Μπορείτε, μάλιστα, να ανταγωνιστείτε και άλλους παίκτες, ανεβάζοντας το score σας online μέσω… Twitter.

    Από την Captive Media δηλώνουν ότι χρειάστηκαν… τρία χρόνια ερευνών για να δημιουργήσουν αυτά τα παιχνίδια και οι αντιδράσεις του κοινού έως τώρα είναι πολύ θετικές. Σημειώνουν, βέβαια, πως όλα αυτά γίνονται πιο πολύ για πλάκα, καθώς, όπως και να το κάνουμε, ένα γέλιο μας το προκαλεί η είδηση. Κι αυτό όμως σημαντικό είναι τη σήμερον ημέρα, αν το καλοσκεφτείτε…

    Πηγή: Ubergizmo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles