16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Garmin fenix Chronos. Το πιο όμορφο activity smartwatch!

    Η Garmin είναι μία εταιρεία που, έτσι κι αλλιώς, δίνει ιδιαίτερη έμφαση μεταξύ άλλων και σε activity trackers, smartwatches, αλλά ακόμη και αναλογικά ρολόγια με δυνατότητες activity. Τώρα ωστόσο δημιουργεί ένα luxury activity smartwatch, μία πρόταση που υπερβαίνει φυσικά σε τιμή τις συνήθεις λύσεις της. Είναι το Garmin fenix Chronos, ένα ρολόι σχεδιασμένο για άτομα που δεν τους αρέσει να κάθονται μπροστά στους υπολογιστές όλη την ημέρα, αλλά αρέσκονται σε δραστηριότητες εκτός σπιτιού, Μία πρόταση με κόστος που ξεκινά από τα 899 δολάρια.

    Garmin felix Chronos

    Η οθόνη του fenix Chronos μεγέθους 1,2 ιντσών, διαθέτει κρύσταλλο από ζαφείρι ενώ το “παρών” δίνει ακόμη οπίσθιος φωτισμός LED. Σημαντικό ότι η συσκευή είναι ανθεκτική στο νερό, ενώ φυσικά οι δυνατότητές της είναι πλούσιες σε activity χαρακτηριστικά όπως μέτρηση βημάτων, θερμίδων, παρακολούθηση ύπνου, καθώς και πιο προηγμένη παρακολούθηση σωματικών δραστηριοτήτων, σε αθλήματα όπως η ποδηλασία, το γκολφ ή το κολύμπι ανοικτής θαλάσσης.

    Garmin felix Chronos2

    Διαθέτει ακόμη omni-directional κεραία EXO με GPS και GLONASS, αλτίμετρο, πυξίδα, βαρόμετρο και μόνιτορ καρδιακών παλμών. Μπορεί να συνδεθεί με το smartphone σας και να λαμβάνει ειδοποιήσεις, όπως επίσης και για να κατεβάζετε εφαρμογές από το Garmin Connect IQ Store.

    Η αυτονομία του Garmin fenix Chronos φτάνει τις 25 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας, στις 13 ώρες με το GPS ενεργοποιημένο ή έως και μια εβδομάδα στην κατάσταση SmartWatch (προφανώς με τους αισθητήρες απενεργοποιημένους).

    Συμπερασματικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι από τα πιο όμορφα smartwatches που είναι σχεδιασμένα για εξωτερική χρήση.

    Garmin felix Chronos3

    Θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις: το titanium με λουράκι από τιτάνιο έχει κόστος 1.499,99 δολάρια, το steel λουράκι από ανοξείδωτο ατσάλι και κόστος 999,99 δολάρια και το steel με δερμάτινο λουράκι κόστος 899,99 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles