21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Γνωρίσαμε τα Garmin Fenix 5, στο επίσημο ντεμπούτο τους στην Ελλάδα, από τον ΓΕΡΜΑΝΟ και την Cosmote!

    Η Garmin είναι γνωστή παγκοσμίως για τα εκπληκτικά premium wearable προϊόντα της, τα οποία συνδυάζουν μοναδική αξιοπιστία, εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά και απίστευτες αντοχές. Σχεδιασμένα για τους λάτρεις ενός fit τρόπου ζωής αλλά και όλους εκείνους που θέλουν να φορούν στον καρπό τους την τελευταία λέξη της wearable τεχνολογίας, τα Garmin smartwatches διακρίνονται για τον ξεχωριστό χαρακτήρα και για τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Πρόσφατα, η γνωστή εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟ και την Cosmote παρουσίασε τα εκπληκτικά smartwatches της οικογένειας Fenix.

    Σε ένα λαμπερό event που έλαβε χώρα στο κατάστημα Γερμανός που βρίσκεται στο Golden Hall, όλοι οι φίλοι των wearables και των high-tech gadgets είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα μοντέλα της σειράς Fenix, τα οποία είναι ιδανικά για τρέξιμο, προπονήσεις, ποδηλασία, κολύμβηση και άλλες πολλές καθημερινές δραστηριότητες που συνοψίζονται στην έννοια του well-being. Οι προτάσεις της Garmin είναι εξοπλισμένες με μοναδικές λειτουργίες και ξεχωρίζουν για την απίστευτα ποιοτική κι ανθεκτική κατασκευή τους, καθώς διαθέτουν στεφάνη, πλήκτρα και πλάτη από ανοξείδωτο ατσάλι, οθόνη υψηλής ανάλυσης, ενώ παράλληλα προσφέρουν τη δυνατότητα για αλλαγή στα λουράκια από σιλικόνη.

    Garmin Germanos (6)

    To Fenix 5 είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ατσάλι και πρόκειται για μία πρόταση που απευθύνεται στους λάτρεις των high-end wearables.  Η αυτονομία του μπορεί να ξεπεράσει τις 2 εβδομάδες (σε οικονομική λειτουργία Smart Mode) και σε ότι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά έρχεται με οθόνη στα 240×240 pixels, τεχνολογίας transflective memory-in-pixel και με μνήμη στα 64MB. Όπως τα περισσότερα smartwatches της σειράς Garmin έρχεται «φορτωμένο» με μία σειρά από σένσορες όπως GPS (GLONASS), αισθητήρα παρακολούθησης παλμών και καρδιακής λειτουργίας, Βαρομετρικό αλτίμετρο, πυξίδα, γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο και σένσορα μέτρησης της θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Εκεί που το Fenix 5 ξεχωρίζει είναι στο απίστευτο πλήθος των activity tracking features, καθώς διαθέτει μετρητή βημάτων, δυνατότητα ορισμού καθημερινών activity στόχων, παρακολούθηση ύπνου, μέτρηση των θερμίδων και της απόστασης που έχει καλυφθεί.

    Το Fenix 5S, με διάμετρο στα 42 χιλιοστά, απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό. Είναι μικρό και άνετο, με αυτονομία 9 ημερών σε λειτουργία smartwatch και 14 ωρών για χρήση GPS.  Τo μοντέλο Fenix 5X που έρχεται με pre-loaded χάρτη της Ευρώπης, ξεχωρίζει για τις επιπλέον λειτουργίες πλοήγησης, όπως η δημιουργία πορείας μετ’ επιστροφής που επιτρέπει στον χρήστη να ορίζει ακριβώς την απόσταση που θέλει να τρέξει (ή να κάνει ποδήλατο) και να επιλέγει την πορεία που προτιμάει. Με το Fenix 5X οι χρήστες έχουν οδηγίες πλοήγησης για στροφές, ενώ μπορούν να δουν σημεία ενδιαφέροντος & αξιοθέατα που βρίσκονται κοντά τους. Η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει 12 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και 20 ώρες σε λειτουργία GPS.

    Τα μοντέλα της οικογένειας Fenix 5 ξεκινούν από τα 599 ευρώ και αποτελούν μία high-end πρόταση που θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω τους λάτρεις της υψηλής κατηγορίας στα wearables.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles