20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα Nvidia Shield Android console με υποστήριξη 4K!

    Μπορεί το ενδιαφέρον μας τις προηγούμενες ημέρες να ήταν στραμμένο στο MWC 2015 της Βαρκελώνης, νέα όμως έρχονται και από το Games Developer Conference (GDC 2015). Εκεί η Nvidia ανακοίνωσε ένα ακόμη “Shield” προϊόν (όχι δεν εννοούμε το περσινό gaming tablet) που εντυπωσιάζει, καθώς πρόκειται για ένα Android TV set-top box, φυσικά με gaming δυνατότητες και αναπαραγωγή έως και 4K video στα 60Hz.

    Nvidia Shield Android Tv Console 01

     

    Nvidia Shield Android Tv Console 04

    Διαθέτει μινιμάλ, λιλιπούτειο σχεδιασμό, ενώ τροφοδοτείται από το Tegra X1, το νέο mobile superchip της εταιρείας που ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο, διαθέτει 16GB αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο μέσω microSD, 2 USB 3.0 ports, ενώ υποστηρίζει, πέρα από το κλασικό gaming χειριστήριο και ένα δεύτερο Bluetooth remote (Shield Remote) με “one click, one touch voice search” και υποδοχή ακουστικών.

    Nvidia Shield Android Tv Console 02

    Η νέα συσκευή της Nvidia θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα έναντι 199 δολαρίων, μαζί με game controller και τη νέα cloud-based game-streaming υπηρεσία της εταιρείας Grid.

    nvidia-grid

    Με το λανσάρισμα της κονσόλας θα είναι διαθέσιμοι περισσότεροι από 50 τίτλοι παιχνιδιών (Portal, Star Wars: Knights of the Old Republic, Half-Life 2: Episode 1 κ.ά.).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles