22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    GDU o2. Το νέο drone που θέλει να τα βάλει με το DJI Mavic Pro έχει βραχίονες που γλιστρούν μέσα στο σώμα του

    Κι ενώ η αγορά των drones αναζητά περισσότερους παίκτες, πέρα από την DJI, οι Κινέζοι έχουν ακόμη έναν κατασκευαστή που επιχειρεί να κάνει τη διαφορά. Είναι η GDU, που παρουσίασε το νέο της drone στην έκθεση InterDrone 2017 στο Λας Βέγκας. Πρόκειται για το μοντέλο GDU o2, με κάμερα υπεροχής που μπορεί να τραβήξει 4K shoots και 13MP stills, σταθεροποιητή 3 αξόνων, χαρακτηριστικά ασφαλείας και αυξημένη λειτουργικότητα αλλά και φορητότητα.

    GDU o2 03

    Σε μία πρωτιά για τη βιομηχανία, το GDU o2 επιτρέπει στους βραχίονες του να τοποθετηθούν μέσα στο σώμα του (Sliding-Arm Technology), προσφέροντας συνολικά μικρότερο form factor και φυσικά αυξημένη αντοχή. Μπορείτε να το μεταφέρετε στην τσάντα σας με ευκολία, χωρίς να πάθει το παραμικρό.

    GDU o2 02

    Διαθέτει ακόμη oπτικό εντοπισμό θέσης, 1 χλμ HD video transmission, εντοπισμό και αποφυγή εμποδίων προς τα εμπρός και προς τα κάτω και όλες τις συνήθεις έξυπνες λειτουργίες πτήσης συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης gestures. Όσον αφορά τις επιδόσεις του, το GDU o2 προσφέρει έως 20 λεπτά χρόνο πτήσης, χάρη στην μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh.

    GDU o2 04

    GDU o2 05

    Όσοι προπαραγγείλουν το GDU o2, κόστους 732 δολαρίων, πριν από το τέλος αυτού του μήνα (early bird offering), θα λάβουν δωρεάν σακίδιο και μπαταρία αξίας $300.

    GDU o2

    Να σημειωθεί ότι τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει το GDU o2 Plus με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά (όπως 32GB αποθηκευτικό χώρο έναντι 16 και μεγαλύτερη video transmission distance).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles